Horoskop den 25-31 maj, 2020

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 22, 2020

Väduren 21/3- 20/4

Du startar veckan med fart och påhittighet. Kanske är du sugen på att anmäla dig till en kurs? Eller starta en ny, annorlunda väg i livet? Måndagen kan bjuda på en chans att öka dina inkomster. På torsdagen flyttar Merkurius in i ditt fjärde hus. Under kommande veckor kanske du känner att det är dags att ta tag i några nostalgiska minnen. Lufta dem och tänka nytt. Sommaren 2020 kan verkligen bjuda på viktiga insikter gällande ditt förflutna och din barndom.

Oxen 21/4-21/5

Internet kan visa sig ge dig grönt ljus för att följa en dröm. Ett nytt sätt att tänka på arbete och inkomster kan dyka upp i början av veckan. Öppna dig för att tänka utanför boxen! Ny kunskap och utbyte med vänner och bekanta är betonat av den energi som rör sig i ditt horoskop. Undervisa, studera eller satsa på en work-shop snart?

Tvillingarna 22/5-21/6Din styrare, Merkurius, flyttar in i ditt inkomsthus på torsdagen. Du är den som styr kommunikation och riktning vid möten, presentationer och löneförhandlingar.

Passa på att ha viktiga möten innan vi går för långt in i juni. (Den 18 juni kommer Merkurius börja backa). Solen i Tvillingarna ger dig din tid på året. Sätt nya mål och fokusera din energi på följa upp det du vill uppnå. Mycket kan ha hänt redan om ett halvår.

Kräftan 22/6-23/7

Du luftar gärna dina känslor när Merkurius träder in i ditt eget tecken på torsdagen. Du talar klart och tydligt och även om du kanske drar upp sådant som hände för länge sedan så kommer det göra dig gott att få lätta på hjärtat. När Solen reser genom ditt tolfte hus under kommande veckor är det som om du ligger i startfasen för att ge dig själv en ny chans: du kanske återhämtar dig, putsar på ett projekt eller ägnar tid åt att förlåta personer/situationer från det förflutna. Se det som en naturlig period av utrensning av energier innan du kan gå vidare mot nytt.

Lejonet 24/7-23/8

Oväntat flöde i ekonomi och karriär väntar på måndag. Det kan klirra till, helt plötsligt, på ditt bankkonto eller så får du en överraskande nyhet från en chef eller stort företag. Din inkomstplanet flyttar in i ditt tolfte hus på torsdagen. Satsa på att släppa arbete som kräver att du är 100% skärpt. Satsa istället på att lägga fokus på kreativitet, minnen och drömmar. En kreativ resa har mer att vinna än att studera detaljer, fakta och ny information. Perfekt för göra en liten mental healingresa.

Jungfrun 24/8-23/9

Är du på rätt väg mot dina karriärmål? Inte? Då kan den här veckan bjuda på chansen att rätta till det. Din styrare, Merkurius, flyttar in i ditt elfte hus på torsdagen. Du har mycket att vinna på att engagera dig med andra. Samarbete ger mer än att go solo. Dina vänner och kontakter kan ha kloka råd eller kan hjälpa dig framåt. Mingla och signalera till andra om du behöver hjälp med något!

Vågen 24/9-23/10

Från och med torsdagen och under kommande veckor får du flera möjligheter att se tillbaka på vad du har satt igång för långsiktiga planer. Levererar de? Under sommaren, särskilt efter den 18 juni, kan du behöva gå tillbaka till planeringsbordet en aning. Solen i ditt nionde hus får dina tankar och hopp att återigen riktas mot resemöjligheter och chansen att vara med om ett litet äventyr i livet. Ett sådant äventyr kan gå via en resa, en träff med personer som bjuder på kunskap och erfarenheter som känns som exotiska och annorlunda, eller fantastiska nya världar som dyker upp när du studerar eller slukar böcker.

Skorpionen 24/10-22/11

Ditt kärleksliv fick fart av nymånen den 22 maj. Nu kanske du är redo för att bringa fram det nya du i intima relationer. Mer passion och lite mer mod i att uttrycka vad DU önskar dig! Från och med tosdagen är du redo för att plocka fram tänkaren inom dig och vrida och vända på perspektiven. Du kan fundera ut riktigt spännande saker under kommande veckor! Du kommer skapa stora visioner. HUR de ska genomföras, lämnar du åt andra för att reda ut.

Skytten 23/11-22/12

Ditt kärleksliv fick fart av nymånen den 22 maj. Du kan märka av det under veckan. En ny trend för det kommande halvåret är på gång. Kanske är du redo att gifta dig, flytta samman eller på något stort sett ta ett nytt kliv i klivet.  En oväntad nyheter som har att göra med barn, boende och familjeliv kan dyka upp på måndagen. Merkurius i ditt hus för passion och hemligheter från och med torsdagen, ger dig chansen att tala ut om rädslor, begär, svartsjuka och förbjudna tankar. Nu kan samtalsämnena verkligen kännas som om de blir brännheta!

Stenbocken 23/12-20/1Dags för ny ordning och reda på ditt arbetsbord!

Nymånen den 22 maj aktiverade ditt sjätte hus för rutiner och nu får du en chans att hitta rätt väg framåt. Om du nu hade halkat iväg en bit från den dagliga jobbordningen… Ett nytt projekt eller uppdrag kan dyka upp eller kräva ett beslut under denna vecka. Merkurius, kontraktsplaneten, besöker samma del av ditt horoskop från och med torsdagen. Passa på att signera innan den 18 juni. Sedan kommer Merkurius att börja backa.

Vattumannen 21/1-18/2

Din styrarplanet, möter Mars på måndagen. Nyheter om pengar, tillgångar och boende kan dyka upp väldigt snabbt. Utan att du hade förväntat dig det heller! Från och med torsdagen får du en chans att få lite bättre koll på tidssvinst och små detaljer i ditt dagliga arbetsschema. Testa några nya vägar för att minska stress. En extra liten promenad per dag kanske är det som behövs för att du ska få lätta på ångan. Eller sätt stopp för tidstjuvar som sociala konton som leder bort din uppmärksamhet från det som du verkligen ska göra. Du kan göra under för både arbetseffektivitet och ditt välmående under kommande månader.

Fiskarna 19/2-20/3Mars i ditt eget tecken möter Uranus i ditt tredje hus på måndagen. Översättning? Ett personligt initiativ som du tar på måndagen kan ge dig rejäl fart framåt. Hastigt kan du få ett kontrakt att signera eller inleda en ny resa där studier eller kommunikation står i centrum. Merkurius flyttar in i ditt femte hus på torsdagen. Under sommaren kan du känna dig inspirerad att dela med dig av din kreativitet och ditt JAG. Ditt passionerade jag. Under sommaren kan det bli du som väljer att visa vad du verkligen älskar här i livet. Det kan vara både en ny mysig flirt men också ett intresse eller fråga som du känner ger dig livsglädje och kraft värd att kämpa hårt för. Dela din talang och förmåga med andra!