ANNONS

Horoskop vecka 23, 2020- Förmörkelsetider!

/

Planetaspekter den 1-7 juni, 2020

Moon, Eclipse, Moon And Foliage, Full Moon, Dark, Sky

FÖRMÖRKELSETIDERNA ÄR HÄR

Vi är på väg in i juni. En lång och väldigt annorlunda vår ska bytas mot en annorlunda sommar.

Vi går rakt in i förmörkelsetider nu. Tre förmörkelser väntar oss under de kommande fyra veckorna. Det kommer bli som toppar av händelser, dramatik och oväntade nyheter, mitt i det retrograda läge som råder.

Det bästa rådet är att andas ut och andas in och stå still för att kunna blåsa med i det som sker.

Vi klarar det här så klart. Vi går ju igenom ett antal förmörkelser varje år, sedan födseln.

Nu till det som väntar. Så här den kommande veckans aspekter ut:

Sexigt och vackra lyx- och skönhetsvibbar

Juni börjar med en rätt sexuellt laddad dag. På onsdagen den 3 juni möter Venus (nu retrograd i Tvillingarna, grad 14) sin kärlekspartner, Mars (i Fiskarnas tecken, grad 14). Planetaspekten som uppstår mellan de bägge planeterna är en kvadratur.

Om du är född i Fiskarnas eller Tvillingarnas tecken så kan starten på juni föra med sig känsla av att du ”osar attraktivitet och sex”.

En person från det förlutna kan dyka upp igen.

Jo, jo…

Alla stjärntecken kan märka av kärleksbubble-känslan. Det här handlar så mycket om passion och begär. Att ge efter för stunden. Allvar eller bara på skoj?

Nja, det här är mer kroppsliga begär och lustar, än tal om bröllop. Men det är kul, spännande och passionerat!

I samband med kärleksmötet så kommer Solen befinna sig i konjunktion med Venus. Detta är ytterst intressant. Allt som representerar skönhet, harmoni, feel-good-känsla och vackra kläder, smink och hårvård (har du också fått nog av ”Corona-håret”?) får kraft av solens ljus.

Det är en perfekt dag för att göra sig lite extra snygg. Våga sig till frisören. Beställa hem en ny parfym eller nya kläder. Något vackert. Något feminint.

Ja, det är inte att undra på att det är en väldigt sexig energi kring dagen. Med allt detta piffande och skönhetsaktigt som svävar i luften så är vi nog alla lite extra fina. Och sådant väcker flirtiga blickar till liv.

Njut, du förtjänar det!

Månförmörkelse i Skyttens tecken

Och så kommer den, månförmörkelsen i Skyttens tecken. Den äger rum på fredagen den 5 juni.

Månförmörkelsen kan kännas av +/- 4 dagar från fredagen. Så dess energier kan kännas av tidigare än fredagen, när energierna byggs upp. Som starkast är känslan precis innan fredagen.

Månförmörkelsen äger rum på grad 16 i Skyttens tecken. Detta är tecknet för världen, det globala och internationella.För juridik, utbildning och förlagsvärlden och sändningar av alla de slag (radio, tv, podd)

Vilka nyheter kring resor och gränser kan vi förvänta oss? Särskilt när krisen påverkar just rörelser mellan länder så mycket. Nyheter om ”krig” i någon form kan dyka upp på nyhetssändningarna. Handlar det om att inte få släppas in i länder? Plötsligt FÅ resa? Nyheter om inbördeskrig som bryter ut? Jordbävning eller vulkanutbrott? Regler och reaktioner från bokförlagsvärlden? Beslutet att dra in boktitlar av författare med juridiskt och moraliskt tvivelaktigt bagage… Leder det till ”krig” i bokvärlden?

Månförmörkelsen befinner sig i kvadratur till Mars. Och i direkt opposition till Venus.

Ser du? Kärleksplaneterna igen!

Månförmörkelsens tema kommer beröra kärleksrelationer. Rastlöshet. Impulsiva handlingar och begär före god moral, kan bli ett problem som står i centrum för det som sker.

Styraren av förmörkelsen är Jupiter. Turplaneten. Men också planeten som styr över gränslöshet och överdrifter. Tillsammans med Pluto så befinner sig Jupiter i en fin aspekt till Neptunus. Det skänker en inspirerande känsla kring pengar. En bra idé, med koppling till resor, utbildning, utland, juridik eller skrivande, kan dyka upp.

Genom transformation av livet, kommer läkning. En form av spirituellt genombrott kan ske.

Skytten står i centrum för det som sker, för förmörkelsen äger rum i Skyttens första hus. Vilka Skyttar kommer meddela stora livsförändringar? Dramatik och plötslighet är förmörkelsernas sätt att öka takten i utvecklingen.

Vad som än sker så är det, i det långa loppet, för vårt bästa. Vi tas till nästa nivå. En aning bryskt kan det tyckas först, men sedan, ser vi det enorma utvecklingssteget.

Nyhetsplaneten, Merkurius, befinner sig samtidigt i en fin aspekt Uranus. En förmörkelse ger oss alltid en stor dos av överraskande nyheter. Uranus är stjärnan när det gäller att kasta fram oväntade meddelanden eller besked.

Med en fin aspekt mellan Merkurius och Uranus kan goda nyheter komma som en skänk från ovan. Helt otippat, men ändå, positivt.

Sist, men inte minst, fömörkelse befinner sig i en kvadratur till Neptunus. Var försiktigt med att acceptera alla nyheter du hör. Det kanske inte är den absoluta sanningen. Dubbelkolla de där inläggen du ser i sociala medier eller be om förtydligande svar dagarna kring fullmånen/förmörkelsen. Allt kanske inte är som det verkar. Någon eller ett företag kan till och med försöka dölja fakta för oss. Rese- och flygbolag- kommer de betala tillbaka pengarna till resenärer, eller är pengarna helt slut? Konkurs?

lördagen den 6 juni möts Solen och Mars i en exakt kvadratur. En orättvis kommentar eller påhopp kan göra att vi behöver ta ställning för oss själva. Strida för vårt eget intresse och rättigheter rent av. Den här aspekten har som jag nämnde ovan, en direkt inverkan i samband med förmörkelsen.

Puh!

Ja, det lär bli allt annat än händelselösa dagar kring fredagen den 5 juni.

Här är mina bästa råd för dagarna kring förmörkelsen:

Sitt lugnt i båten. Se vad som sker. Be om svar. Gör inget impulsivt eller överilat när det gäller kärlek och attraktion. Särskilt inte om du inte är singel…

Skytt? Ta hand om dig lite extra. Dra ner på tempot och undvik alla former av stress.

Det är högt såväl som lågt vid denna förmörkelse.

Jag hoppas att stjärnorna gav lite vägledning och idéer för hur du ska planera för din vecka.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig lördag!

Kramar

Helena

2
89

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00