ANNONS

Horoskop 8-14 juni, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 24, 2020

Dream, Sleep, Fantasy, Sleeping, Night, Imagination

Väduren 21/3- 20/4

Det är en drömsk energi kring veckans mitt. Fokusera på dina känslor, dina minnen och att utveckla din spiritualitet. Till helgen kan du få en riktigt fin insikt eller välja att agera i linjen med ditt inre och en personlig önskan.

Oxen 21/4-21/5

Hänger dina åsikter och värderingar ihop med vänner och bekanta säger? Nja, i veckan kan det kanske känna lite oklart där. Till helgen kan du uppleva hur du får en chans att rensa energierna och få koll på läget igen.

Tvillingarna 22/5-21/6

Solen i ditt tecken är i kvadratur med Neptunus i ditt karriärhus. I mitten av veckan, gå lite varligt fram med planer på att skriva under avtal kring arbete och framtiden. Till helgen kan du uppleva stor inspiration och kraft kring viktiga beslut.

Kräftan 22/6-23/7

Om du behöver ta ställning till ett ekonomiskt beslut under denna vecka gör du klokt i att be om lite extra tid. Du kanske ännu inte har all information att grunda ditt beslut på. En händelse som verkligen inspirerar dig och ger dig hopp väntar till helgen.

Lejonet 24/7-23/8

Du kan få lägga lite extra kraft på att hamna i balans med ditt inre och dina drömmar och mål. Känn på dina planer och fatta beslut lite längre fram. Helgen kan bjuda på mycket starka och intensiva känslor som kan tyckas komma väldigt snabbt.

Jungfrun 24/8-23/9

En magkänsla eller nyhet som gäller en väninna eller kärlekspartner letar kan förvirra dig lite i mitten av veckan. Försök få lite mer information innan du dömer ut någon eller något. Helgen ser spännande ut för kärlekslivet. Romantiskt och vackert!

Vågen 24/9-23/10

Vad är det egentligen som gäller för ditt arbete? Svaren dröjer eller känns inte hundra procent klara under mitten av veckan. Du kan inte skynda denna process. Avvakta mer information. Redan till helgen kan det börja hänga grejer!

Skorpionen 24/10-22/11

Ett kreativt projekt eller din dröm om att nå ett visst mål i livet, skapar både inspiration och lite förvirring under veckan. Ta in det fina och stressa inte situationen. Helgen kan bli väldigt flirtig och rolig. Tempot kring kärlek, fertilitet, barn och nöjesliv ser ut att bli snabbare än du hade förväntat dig.

Skytten 23/11-22/12

Din familj och dina visioner för framtiden. Kan du hitta en balans som känns bra? Ja du får lite att fundera över under veckan. Det händer mycket i ditt hem- och familjeliv till helgen. Kanske är det något kreativt eller en riktigt bra digital teateruppsättning eller bladvändare som ger höjer dina energier?

Stenbocken 23/12-20/1

Ta all fakta och siffror som du läser med en nypa salt under veckan. Särskilt om det gäller ekonomi och pengar. Det finns en risk för att du inte har alla siffror eller saknar en viktig bit för att kunna ta ett beslut om pengar. Ett hastigt besluta att träffa vänner, syskon eller grannar blir väldigt lyckat till helgen.

Vattumannen 21/1-18/2

Pengar och kärlek/affärssamarbeten? Går de inte ihop sig under veckan? Kanske känner du att du står för en helt annan värdegrund än din partner. Ta det varligt och avvakta. Det blir bättre. Kanske redan till helgen faktiskt. Då väntar inspiration och action för klarhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Din styrare, Neptunus, befinner sig i kvadratur till Solen i mitten av veckan. Ägna dig åt dina inre världar och lita till din intuition och magkänsla. Kommunikation med familjemedlemmar kan kännas lite oklar. Ta inga viktiga beslut om hem eller familj, särskilt inte om det gäller pengar. På lördagen kan en händelse eller en stark känsla gällande pengar så en ny idé hos dig. Avvakta dock fortsatt med formaliteteter såsom kontrakt och överenskommelser.

1
69

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00