ANNONS

Horoskop 15-21 juni, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 25, 2020

Stort sommartarot för alla stjärntecken-juni, juli, augusti 2020

Woman, Portrait, Girl, People, Model, Sexy, Person

Väduren 21/3- 20/4

Under kommande veckor kanske du ser över vissa planer och tankar kring ditt boende och familjeliv. Finslipar planer. Solförmörkelsen på söndagen kan ge dig en kickstart när det gäller en flytt, renovering eller ge oväntade nyheter om barn/fertilitet/graviditet.

Oxen 21/4-21/5

Tankar kring studier och utbildning kan ge dig lite att fundera på under juni/juli. Kanske justerar du en plan eller går tillbaka till en resttenta eller reseplan som du inte blivit av som du tänkt. Nyheter om syskon, vänner och grannar kan överraska dig till helgen.

Tvillingarna 22/5-21/6

Det kan bli dags att ta ett nytt grepp om din ekonomi. Se över din budget och ägande under kommande veckor. Strukturera upp alla utgifter och inkomster och ta beslut utifrån dina slutsatser. Snabb utveckling gällande pengar och boende väntar på söndagen och dagarn därpå.

Kräftan 22/6-23/7

Det är din tid på året. Solen träder in i ditt tecken på lördagen. Ta dig tiden att reflektera över vad du har åstadkommit hittills och vad du vill för det kommande året. På söndagen får du en flygande start när oväntade nyheter poppar upp och påverkar dig personligen.

Lejonet 24/7-23/8

Ditt inre liv är i allra högsta grad aktivt. Du tänker, visualiserar, utvärderar… Puh, ta en liten paus i alla tankar så att det inte kokar över! På söndagen gör du en riktigt återstart, stänger dörrar, släpper tråkigheter, läker och går vidare i livet. Ditt hem kanske står i centrum såsom att du får oväntad nyheter om en flytt eller bostadsförsäljning. Känslor och minnen!

Jungfrun 24/8-23/9

Hur interagerar du med andra? Kan du uppfylla en livsdröm genom att ansluta dig till nätverk eller aktivera dina sociala kontakter? Börja arbeta online? Tänka utanför boxen i ditt liv? Du kommer tänka mycket under kommande veckor. Redan till söndagen så kan du hastigt komma igång med ett nytt sätt att börja resan mot en livsdröm.

Vågen 24/9-23/10

Livets struktur? Är du nöjd som det är nu? Annars får du en chans att göra om och göra rätt under kommande veckor. Förmörkelsen på söndagen markerar starten för en tid då nyheter hastigt dyker upp. De har att göra med karriär och dina långsiktiga planer. Nytt jobb eller en ny livsplan- oväntade möjligheter väntar.

Skorpionen 24/10-22/11

Se världen under sommaren? Ja, i juni och juli kan du få återse en plats dom du älskar och som det kanske var riktigt länge sedan du besökte. Lite som att vandra nedför minnenas allé när du kommer tillbaka. Till helgen och dagarna därpå kan hastiga nyheter gällande en juridiskt/formell fråga/beslut eller studier dyka upp.

Skytten 23/11-22/12

Pengar, skatter, skulder, bankkontakter, aktier, passiva inkomster… Du ser ut att gå igenom rubbet och planera för justeringar som blir bäst för dig. Solförmörkelsen på söndagen kan ge dig nyheter som du kanske var en aning oförberedd på gällande delat ägande och pengar, men det svingar dig framåt i utvecklingen i en snabb takt. Följ flödet!

Stenbocken 23/12-20/1

Ditt kärleksliv, men också socialt liv, får en chans att leva upp igen. Pandemin har inte varit någon lek men i juni och juli kanske det är dags att återse några av dina närmaste vänner och släktingar. Du och en kärlekspartner får en möjlighet att starta en ny resa tillsammans. Oväntade nyheter om kärlek och partnerskap i företagande ger dig en händelserik söndag och påföljande dagar. Köpa hus tillsammans? Bilda familj? Flytta ihop? Sälja bostad? Det är mycket känslor på gång!

Vattumannen 21/1-18/2

Ditt arbete och din hälsa. Vad kan du göra bättre? Hur kan du ta bättre hand om dig så att du stärker din kropp och hälsa? Och hur kan du hantera arbetsrutiner så att du inte överväldigas eller bränner ut dig? Ge dessa tankar lite extra tid under juni och juli. På söndagen kan du få en idé kring just dessa ämnen. Oväntat så kan du svingas framåt i en plan som du haft men kanske inte kommit igång med. Spännande!

Fiskarna 19/2-20/3

Dina barn eller din egen fertilitet och förmåga att skapa utifrån din inre glädje och kärlek, får en rusch av energi. Du ägnar tiden i juni och juli åt mycket funderingar men får också framåtfart av förmörkelsen på söndagen. Du kan börja öppna dig för nya tankar och möjligheter kring söndagen. Hastiga och överraskanske nyheter kan vara det som gör att du ”går med på” att överväga nya alternativ kring kreativitet. En kärleksaffär kan också vara det som ger dig nyheter som du inte visste om. Hade han/ho rent mjöl i påsen, eller är det något som du inte vet? Om du är singel så kan ett oväntat möte med en ny person verkligen kännas i hela kroppen. Se vad som sker på söndagen och de följande 10 dagarna!

1
73

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00