ANNONS

Horoskop 13-19 juli, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 29

Engagement, Couple, Romance, Bike, Happiness, Together

Planetaspekter under vecka 29

MISSA INTE! Nya tarotvideor :-)

Tarotkort, läggning för vecka 29

Tarotkort, kärleksvibbar vecka 29, 30, 31

Ett STORT och VARMT TACK till alla er som prenumererar på min you tube kanal!

Väduren 21/3- 20/4

Kommunikationsplaneten, Merkurius, går framåt i din zon för familj och hem. Om det har känts trögt att kommunicera med familjmedlemmar eller kring frågor som rör ditt hem, så finns det hopp nu! Nu kommer flödet in och du kan prata klart och tydligt och få gensvar också! Solen i opposition till Jupiter och Pluto under veckan kan ge dig en chans att fundera över dina livsprioriteringar. Vilka livssioner har du nu? Är du där du vill vara i livet? Lever du som du mår bäst av?

Oxen 21/4-21/5

Du kan ha sett över planer och relationer med syskon och vänner de senaste veckorna. En gammal bekantskap kan ha dykt in i ditt liv igen. Kanske har också övervägt en plan på studier eller klarat av den där sista tentan som du skjutit upp. Nu är du redo att gå vidare mot nya mål. Dags för en resa med familjen eller till ett inhemskt resmål där du inte varit sedan du var barn? Flyga utomlands eller stanna hemma? I mitten av veckan ställs den frågan på sin spets för dig.

Tvillingarna 22/5-21/6

Som ett av de tecken som styrs av Merkurius så kommer du märka av när Merkurius nu får upp farten igen. Detta efter veckor av retrograd. Med Merkurius i din zon för pengar, personliga värderingar och ägodelar så kan du ha känt dig lite förvirrad kring vilket ditt nästa steg ska bli gällande ett arbete eller en fastighet som du äger. Men, denna veckan väntar klarhet och framåtrörelse! En tid av intensiv transformation kring pengar väntar dig. Behöver du en ekonomisk omstart eller nytt upplägg med banken? Se vad som sker i mitten av veckan.

Kräftan 22/6-23/7

Solen lyser upp ditt tecken och Merkurius vänder framåt i ditt eget tecken. Det har handlat om DIG väldigt mycket de senaste veckorna. Du kan ha sett över och utvärderat ditt sätt att arbeta, dina mål och dina framgångar. Nu kommer du att nå klarhet när du summerar allting. I mitten av veckan står Solen i direkt opposition till både Jupiter och Pluto i ditt sjunde hus. Ett samarbete i affärer, eller din kärleksrelation hamnar i fokus för dina funderingar. Är du nöjd eller vore ett nytt grepp en det bästa nu? I vecka 30 väntar den andra nymånen i ditt eget tecken, den förra inföll den 21 juni, och du får en chans att ”göra om och göra rätt”. Sikta på den nymånen för det som du, denna vecka, känner att du vill förändra.

Lejonet 24/7-23/8

Lejonet, du ligger och vilar i din kula. Samlar krafter. Hämtar inspiration. Kanske svettas en aning. Du vet att det snart väntar förändringar, nya möjligheter och fläkt och fart. Men just nu kanske du känner dig en aning, ehm, olik dig själv. Håll ut, när Solen träder in i ditt tecken den 22 juli väntar din bästa tid på året. Under vecka 29 kan du glädjas åt att det tycks som att din ekonomi får fart och flöde. Du kommer känna dig klar över vilka vägar som är bäst för att tjäna pengar och du känner dig nöjd med hur du värderar dig själv. (Ja, du är värd allt det bästa!) I mitten av veckan kan tankar kring dagliga rutiner/arbete eller hälsa bidra till en insikt som inspirerar dig. Gör det du älskar, Lejonet, då blir du lyckligast och bidrar bäst till världen.

Jungfrun 24/8-23/9

Som ett av de tecken som styrs av Merkurius så kommer du att märka av att Merkurius vänder framåt den 12 juli. Sedan 18 juni kanske du inte har känt dig helt klar över vad DU vill framöver. Men lugn, nu kommer det att lossna. En annan positiv bieffekt är också att det blir mycket lättare för dig att berätta för världen vad du önskar dig. Varken en partner, kollega eller arbetsgivare kan ge dig det du vill, om de inte förstår vad du menar. Nu kommer den tydligheten! Hamna i känslomässig balans? I mitten av veckan kan du behöva ta en liten koll med dig själv. Står du tryggt i känslolivet? Känner du ditt värde eller låter du dig tryckas ned? Stå pall om du får mothugg av en vän eller en chef. Du är större än dina minnen och det värde du har gett sådant som har hänt dig i det förgångna. Känn ditt värde, Jungfrun. Det är inte fel på dig, det är planetenergierna…

Vågen 24/9-23/10

Orkar du kraven mot dina mål? Flänger du runt för mycket för jobbets skull? Pendlar och håller ett för högt tempo? I mitten av veckan kan du känna att det är dags att prioritera om för att du ska må bra och för att du ska balansera familjeliv och arbete. Det är inte helt lätt men du kan fixa detta! Merkurius vänder framåt den 12 juli vilket gör att svar, mail eller information kring din karriär eller din ambitioner nu äntligen kan ta fart. Ett arbetsprojekt som fått stopp, som du har gått och väntat på ska ta fart, kan mycket väl göra det under vecka 29.

Skorpionen 24/10-22/11

Har du gått pch väntat på klarhet kring planer på att studera (ev utomlands), haft en utlandsresa ”på vänt” sedan midsommar eller lagt all din tid på att finslipa ett bokmanus som du älskar? Från och med den 12 juli så kan du märka att frågetecken och den där perioden av att behöva vänta, börjar förbytas till flöde. Motståndet och trögheten släpper. Du får nyheter som ger dig grönt ljus och kan agera. Flyger du utomlands? Eller får ett besked/ny insikt avseende en utbildningsmöjlighet? Jodå, nu börjar det ske! I mitten av veckan möts din styrare, Pluto, i en opposition med Solen. Dina önskningar kontra vad jobbet säger. En chef eller makthavare kanske känns lite tuff att tas med. Vänta på bättre tider.

Skytten 23/11-22/12

De senast tre veckorna kan du ha funderat gällande din personliga utveckling. Dina känslor kan ha pendlat från högt till lågt när du mentalt har gått igenom minnen och sår men också konstaterat din styrka. Efter den 12 juli vänder Merkurius framåt och du kommer känna dig trygg i dina insikter och också nå klarhet gällande pengar, banklån, kommission, försäkringsutbetalningar, a-kassa och bidrag.  Med en opposition mellan din styrare, Jupiter, och Solen i mitten av veckan ser det ut som att en fråga om juridik, studier, publishing eller broadcastning (radio, you tube, podcast) hamnar i fokus. När du fokuserar på det du älskar att göra, hittar du rätt väg framåt. Låt inte inre spöken, såsom rädslor,  trigga dig att backa. Du fixar vad som helst, Skytten!

Stenbocken 23/12-20/1

Plockade du upp en gammal tråd med en kärlekspartner eller samarbetspartner under de senaste tre veckorna? Något som diskuterats längre tillbaka, som nu kom på tal igen? Ett samarbetskontrakt eller en fördetta kärlekspartner kan ha dykt in i ditt liv igen och gett dig nya möjligheter. Den 12 juli vänder Merkurius framåt igen och under de kommande veckorna kan du planera för att göra något mer av det som du och en kärlekspartner/affärspartner talade om någon gång under tiden sedan den 18 juni. Ett kontrakt eller formellt papper, kan bli aktuellt att signera. Ett möte mellan Solen och Jupiter i mitten av veckan triggar en utveckling kring just dessa ämnen.

Vattumannen 21/1-18/2

Hepp, hepp, dags för att få lite flöde kring nya rutiner och byta ut det gamla ”tradiga” mot något som liknar nytt och fräscht flöde. Dags för en ny härlig hälsorutin? Eller att öppna möjligheten för ett extrajobb? Eller nytt projekt, om du är egenföretagare. Du kan ha haft planer och tankar som du har utvärderat gällande dessa områden, sedan den 18 juni. Från och med den 12 juli kommer känna att du är redo att ta beslut. I mitten av veckan kanske ditt sociala liv kontra dina önskningar för arbete/livsstruktur begränsar dig, eller sätter stopp. En arbetsgivare eller någon vars godkännande du behöver (möjligen banken) för dina framtidsplaner  kan kännas lite extra tuff att ha att göra med. Ge inte upp. Det är en övergående inverkan.

Fiskarna 19/2-20/3

Tankar och funderingar kring hur du bäst lever i glädje, kan ha gett dig många tankar och idéer att utvärdera sedan den 18 juni. Efter den 12 juli kommer du känna att du har nått en summering och kan börja agera därefter. Om du befinner dig i fertil ålder så kan väntan och förvirring ha präglat en resa mot/kring en graviditet, alternativt, kan planer för ett barn gett dig lite att tänka på. Som om du stått redo för att ta ett beslut, men ännu inte känt dig säker på vilken väg som verkar bäst. Efter den 12 juli når du klarhet och framåtrörelse. En energihöjande insikt kring arbete och livsplanering inspirerar dig i mitten av veckan. Om planen innefattar att du behöver grönt ljus för resmöjligheter, ansökan till utbildning eller juridiska dokument så kan du dock behöva avvakta lite till. Regler kan tyckas stenhårda och omöjliga att komma runt. Just nu i alla fall. Ge inte upp.

2
113

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00