Planethändelser vecka 30, 2020

Planethändelser vecka 30, 2020

Tarotkort, kärleksvibbar vecka 29, 30, 31

Kära läsare,

Vi startar kommande vecka med en nymåne i Kräftans tecken, på grad 28. Den andra nymånen i Kräftan denna sommar. Jag har redan skrivit om nymånen här.

Under mitten av veckan väntar två glada planethändelser:

Solen flyttar in i Lejonets tecken på onsdagen den 22 juli. Åh så härligt med lättsamma, festliga, njutningsbenägne och flirtige Lejonets energier i en hel månad!

Särskilt Lejonen kommer välkomna denna energi! Det är Lejonens tid som nu väntar efter att Kräftorna har haft sitt astrologiska nyår den senaste månaden- och två nystartande nymånar i sitt eget tecken.

Lejonets tid kommer bli härlig. Jag har särskilt noterat nymånen i Lejonet den 19 augusti, sedan flera månader tillbaka. Den är strålande! Jag kan inte minnas när jag sist såg Mars i så fin aspekt till en nymåne under året.

Flirta, lek, njut av livet, festa till det, följ kärleken och hjärtat, roa dig som ett barn, satsa på graviditet eller att tillbringa mer tid med barn och med att hänge dig åt det du älskar såsom kreativitet eller egna drömmar.

Gott väntar!

På onsdagen den 22 juli möts också Merkurius, nu i framåtrörelse, med Uranus i en sextil. Oväntade, positiva nyheter och en känsla av att gå från klarhet till klarhet väntar!.

Gör en deal med dig själv på onsdagen: säg ja till alla former av spontanitet. Det kan bli en otroligt rolig dag och/eller föda nya idéer och kontakter om du gör det!

Ge dig hän!

Nästa dag som jag har ringat in i min kalender inträffar först… i nästa vecka.

Denna vecka får vi en chans att starta om med nymånen på måndagen och sedan massor av glädjepåfyllning och härliga överraskningar. Så himla toppen att veta om nymånens opposition till Saturnus skulle föra med sig en aning dyster känsla, inledningsvis.

Jag önskar er alla en härlig och positiv vecka.

Kramar

Helena