ANNONS

Veckohoroskop vecka 30, 2020

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken den 20-26 juli 2020

Love, Couple, Romance, Valentine, Valentine'S Day, Moon

Planetaspekter under vecka 30

MISSA INTE! Nya tarotvideor :-)

Tarotkort, läggning för vecka 30:

Tarotkort, kärleksvibbar vecka 29, 30, 31

Ett STORT och VARMT TACK till alla er som prenumererar på min you tube kanal!

Väduren 21/3- 20/4

Nymånen på måndagen aktiverar, för andra gången sedan den 21 juni, din zon för familjeliv och boende. Vad är du redo att ge extra kraft och uppmärksamhet? En flytt? En renovering? Uthyrning? Nya gardiner där hemma? Balansen mellan familj och arbete kan kännas av, men du starka Vädur klarar det. Be dina närmaste om lite avlastning. På onsdagen flyttar Solen in i ditt hus för njutning, nöje och kul. Dags för semester, flirt och S.K.O.J i livet! Satsa på att bli gravid? Nu och under den kommande månaden har du en bra chans att lyckas!

Oxen 21/4-21/5

Ett kontrakt kan läggas på ditt bord denna vecka. Du tycks slitas mellan klasuler som berör pengar och samägande. Be om lite hjälp att klara ut detaljerna eller perspektivet. Från och med onsdagen flyttar Solen in i ditt fjärde hus. Efter en vår i distanseringens tecken så kan nöje och umgänge med din familj nu äntligen äga rum. Hela den kommande månaden gynnar kul samvaro med familjen och särskil bjudningar i hemmet. Onsdagen kan bjuda på en spontant rolig händelse, eller möte med väninnor, grannar eller syskon.

Tvillingarna 22/5-21/6

En ny trend väntar dig i ekonomin under det kommande halvåret. Du har redan fått en försmak på vad det kan innebära, i samband med förmörkelsen den 21 juni. Behöver du göra om din budget? Tänka över ditt ägande och sparande? Ta dig lite tid att fundera över detta under starten på veckan. På onsdagen möts din styrare i ditt inkomsthus, med Uranus i ditt tolfte hus. En oväntad händelse, eller hjälp från någon som föredrar att du inte berättar om saken för någon annan, kan ge dig ökat flöde och tur gällande pengar. En monetär gåva? Med Solen i ditt tredje, sociala hus, från och med onsdagen väntar en kommande månad som lär kännas gladare och mer händelserik än på länge. Roa dig med väninnor, syskon och grannar!

Kräftan 22/6-23/7

Du står i centrum för nymånen på måndagen. Det är den andra nymånen i ditt tecken- den första ägde rum den 21 juni. Finns det något som du VILL göra i livet? Mål du vill nå under det kommande halvåret? Året? Trenden att något nytt sker dig kan komma från dig själv men även genom nyheter som kommer till dig. Med nyhetsbäraren, Merkurius, i ditt eget tecken, och överraskningarnas planet, Uranus i ditt hus för vänner och kontakter, så kan en oväntat nyhet nå dig genom sociala medier eller kanske beröra ett samarbete som du har med någon annan. Solen flyttar in i ditt inkomsthus på onsdagen. Dags att satsa lite mer på några hållbara och lite mer lyxiga ting eller klädesplagg? Du är värd det bästa, Kräftan. Unna dig något fint och ge livet lite extra guldkant under den kommande månaden.

Lejonet 24/7-23/8

Äntligen är det DIN tid, Lejonet! Efter nymånen i ditt tolfte hus på måndagen- som blir en sista ”hej- och hej-då till det förflutna”, så är du på onsdagen redo att komma fram ur skuggorna och visa upp din glada, flirtiga och absolut sanna sida. Då träder din styrare, Solen, in i ditt eget tecken. Det är din tid att glittra! Med ett härligt möte mellan din ekonomiska planet och din karriärplanet på onsdagen så kan en överraskande nyhet eller ett spontant inititativ som du tar, leda dig till väldigt mycket gott. Följ din magkänsla och var bara DU på onsdagen. Nu väntar fyra mycket härliga och lyckliga veckor. Omfamna allt det goda som väntar dig!

Jungfrun 24/8-23/9

Nymånen på måndagen äger rum i ditt elfte hus för vänner, sociala kontakter och livsdrömmar. Dags att på riktigt, ta tag i den där drömmen du alltid har haft? En träff med vänner eller möjligheten att slå dina påsar samman med likasinnade, kommer också finnas där under veckan. Nyheter om en chans online eller via en app, sociala medier-kanal eller nätverk kan vara det som triggar igång det nya som väntar. Din styrare, Merkurius, möter, Uranus på onsdagen. Ett oväntat men positivt besked om en utbildning eller resa kan överraska dig. Följ flödet som uppstår på onsdagen. Med Solen i ditt tolfte hus från och med onsdagen och under kommande månad, väntar en bra tid för att ägna dig åt lite healingarbete och att släppa det förflutna och sådant som hindrar dig i livet. Hej-då rädslor och negativt tänkande!

Vågen 24/9-23/10

Dags att ta nya tag i karriären? Du startade förmodlingen en ny karriärplan/långsiktig plan i samband med nymånen den 21 juni. Nu aktiveras samma del av ditt horoskop. Nyheter om ett nytt arbete eller en chans att söka en drömtjänst kan ge dig fart- även om du kanske kan undra över hur du ska få ihop satsningen med ditt familjeliv. (Lugn, du fixar det med hjälp från dina närmaste.) På onsdagen sker något oväntat men kul! Häng med i det flöde och de möjligheter om ges. Med Solen i ditt sociala hus från och med onsdagen, och under kommande månad, så kommer din sociala kalender äntligen att likna din normala rytm. Mer träffar med vänner och bekanta, med distansering, men ändå- ni kan ses igen!

Skorpionen 24/10-22/11

Dags att ge den där drömmen om att publicera en bok, en ärlig chans? Med nymånen i ditt hus för publishing, men även för nya livsmöjligheter så öppnar du dina sinnen för en ny era i livet. Högskolestudier, utlandsplaner eller en juridisk process kan också vara det som ger dig nyheter. Mitt i sommaren så får du din årliga topp för karriärsatsningar och livsplanering (från och med onsdagen då Solen träder in i ditt karriärhus). Du vill göra det som känns KUL och som ger dig glädje. Vilken är din gåva? Och hur kan du arbeta med det du älskar? Under kommande fyra veckor kan du ta viktiga nya steg gällande för hur du lägger upp planerna inför hösten.

Skytten 23/11-22/12

En ny plan för att resa dig ur skuggor och övermanna rädslor och hinder väntar dig i och med nymånen på måndagen. Om det är pengar, amorteringsregler gemensamt ägande eller en tvist om bidrag, arv eller försäkringsersättning som stoppat dig från att känna dig fri- NU kan det börja hända saker. Men, du måste släppa något, för att kunna vinna det nya. Vad är du redo att ge upp, förlåta och lämna bakom dig? Detta kan vara allt från rädslor till rent materieriella saker. När Solen träder in i ditt nionde hus på onsdagen väntar en månad som kommer fylla ditt liv med nyheter och nya möjligheter. Adjö begränsat liv- hej nya möjligheter och äventyr! Kanske startar allt med chansen till ett partnerskap i kärlek eller affärer. Något som du startar/tar tag i utan att berätta om det för någon annan…

Stenbocken 23/12-20/1

Den 21 juni ägde den första nymånen i Kräftan rum. På måndagen är det dags igen. Minns du vad du startade för nytt gällande partnerskap i kärlek eller affärssamarbete då? Eller avseende att låta någon annan representera dig, såsom en agent eller advokat? Nya energier och nyheter väntar dig på nytt inom kärlek och chansen att sammanföra dina krafter med någon annan. När Solen flyttar in i ditt åttonde, passionerade, hus på onsdagen markerar det starten för en månad då begär, intensiva kärleksupplevelser och attraktion väntar dig. Det åttonde huset styr också över det övernaturliga och inre transformation. Kanske använder du den kommande månaden till att rulla ut yogamattan eller lägga lite extra tid på att hitta en spirituellt inspirerande självhjälpsbok för att hitta inre frid och balans i livet. Du kan nå ett genombrott under de här kommande veckorna.

Vattumannen 21/1-18/2

Nya rutiner eller en tankar på att byta arbete? Du får en nymåne i din zon för arbete och dagliga rutiner på måndagen. Du kanske känner igen temat från Midsommarhelgen? Då hade du den första nymånen i samma zon, den 21 juni. Nu får du en extra chans att starta om motorerna när det gäller hur DU kan vara till nytta, både för andra, och för dig själv. En ny hälsovana eller daglig träningsslinga kan göra att du mår toppen. Socialt så kan livet känns lite trögt vid nymånen och du kan må bra av att i alla fall kunna starta med dig själv för att göra livet lite festligare. Du kommer känna hur det sociala livet känns roligare från och med onsdagen. Då flyttar Solen in i ditt sociala sjunde hus. Detta kommer gynna både ditt kärleksliv och föra med sig kul händelser och event såsom att fira någon närstående, eller sluta en ny allians i arbete/affärer, under kommande fyra veckor.

Fiskarna 19/2-20/3

Solen befinner sig i en tuff aspekt till Saturnus i samband med nymånen på måndagen. Kanske känner du redan dagarna innan hur det sociala livet känns ”fattigt” eller tråkigt. Lugn, det kommer lätta. Nymånen, den andra i Kräftans tecken under sommaren 2020 (den förra ägde rum den 21 juni), aktiverar din zon för barn, kreativitet, kärlek, flirt, fertilitet, glädje och inre glöd. Nyheter om något av dessa ämnen kan ge dig chansen till en nystart i livet. Fokusera på det positiva, och, sträck ut en hand till dina närmaste som vill hjälpa dig om du behöver något. Jupiter befinner sig i en strålande aspekt till din styrare, Neptunus vilket antyder att det FINNS möjligheter till inspiration och en källa till glädje att njuta av via vänner och bekanta. Men, du måste välja att ta emot det. Nya möjligheter i arbete och ditt sätt att ta hand om dig väntar dig från och med onsdagen och under kommande vecka. Din hälsa är alltid beroende av att du har kul. Depression och nedstämdhet bör motarbetas med en gång- det påverkar din hälsa direkt. Vad är kul? Hur kan du göra med av det? Satsa på att göra det roligaste du vet, så ofta du kan, under kommande månad. Livet blir mycket roligare nu!

0
139

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00