ANNONS

Nymånehoroskop 20 juli, 2020

/

Nymåne i Kräftan, grad 28.

Adult, Mother, Daughter, Beach, Kids, Children, Evening

Kräftan- Det första huset

Nya möjligheter väntar dig i samband med denna nymåne! Det du startar har långtidspotential och du kan känna en riktigt stark känsla av pepp och energi. Det enda smolket i bägaren? En partner i kärlek eller affärer kanske visar att den känner sig åsidosatt eller rent ut sagt inte gillar det som sker. Allt kommer från rädsla och oro som han/hon bär på.

Tvillingarna- Det andra huset

Pengar och inkomstmöjligheter! Nu kommer det nya upplägg och möjligheter till dig. En lånegivare kan visa sig tuff mot dig, eller så kanske tanken på att leva på en kommissionsbaserad lön, inte tilltalar dig. Nu siktar du mot trygghet för framtiden. Och du lyckas om du söker ett  nytt arbete eller löneförhandlar med din chef.

Oxen- Det tredje huset

Ett viktigt papper eller avtal kan läggas på ditt bord inom kort. Det är mycket möjligt att det berör familjära ärenden såsom att köpa/hyra/hyra ut ett boende. Du och en familjemedlem kanske, alternativt, talar om att starta någon form av företagande ihop. Du har massor av idéer nu. Din största utmaningen blir att inte sikta mot ”allt” utan att välja den väg som mest tilltalar dig.

Väduren- Det fjärde huset

Idag kan du ta på dig lite extra arbete, i form av att lägga mer tid på en äldre personer i din närhet. Du har igen det dubbelt på karmakontot. Det väntar en nystart, emotionellt, med din familj och känslan kring ditt boende. Du kanske känner ”alla känslorna” men det är på ett bra sätt och det leder dig rätt.

Fiskarna- Det femte huset

Visa kärlek och omtanke, som du gör bäst! Med en nymåne i ditt femte hus så kan personen som älskas av dig vara ett barn eller en kärlekspartner, eller visionen av ditt framtida barn. Med fokus på glädje så kanske du bestämmer dig för att göra hemmet lite roligare. Dags för ny tv-anläggning? Eller ordna en fest med dina närmaste, där hemma?

Vattumannen- Det sjätte huset

Du kanske redan tänker framåt, mot jobbhösten som väntar. Om du planerar att söka ett nytt arbete ska du använda dagen till att uppdatera din CV och skicka iväg den. Det är också möjligt att en släkting och du hittar på ett nytt projekt som berör ett hem och er relation på ett positivt sätt. Ett husdjur kan behöva lite extra omvårdnad. Om du är redo för att välkomna ett nytt husdjur så kanske du tar dina första steg mot det beslutet, från och med idag och under denna vecka.

Stenbocken- Det sjunde huset

Du är redo för ett stort kliv i ditt kärleksliv. En ring på fingret? Giftemål? Samboskap? Idag har du och den partner i kärlek, eller affärssamarbeten, de bästa förutsättningarna för att skapa något som håller för lång tid framöver. Kanske för alltid. Se över vilka som företräder dig och gör förändringar så att du känner dig nöjd (advokat, läkare, agent, revisor, bankpersonal etc). Det kan bara bli bättre!

Skytten- Det åttonde huset

Pengar, pengar, pengar…. Hur kan du göra det bästa av det du äger och tjänar? En smart daglig budget kan leda till en större summa på sparkontot. En skicklig rådgivare på banken kan hjälpa dig att få mer lån eller betala av sina skulder. Nyheter om skatter, bonus eller kommission kan ge dig nyheter om möjligheter gällande pengar, sparande och belåning, som du kanske inte kände till.

Skorpionen- Det nionde huset

Utlandet kallar på dig. Men, med pandemin som pågår så kanske tanken på att sätta dig på ett flygplan inte känns så lockande. Men ge inte upp för det, livsäventyr kan komma till dig via böcker och internet istället! Om du har funderat över att börja studera eller byta bana, kan ansökningsbesked till ett universitet eller högskola ge dig chansen. Kolla också upp möjligheterna att studera/lära ut dina kunskaper online. Världen må bara stängd på ett sätt, men online kan du nå andra kontinenter genom bara ett knapptryck.

Vågen- Det tionde huset

Du kan få en möjlighet i karriären som du inte hade kunnat drömma om. Med nymånen i din zon för status och gott rykte så kan dina tidigare åstadkommanden på jobbet, belöna sig. Om du har haft ett nytt jobbprojekt i sikte så kan du få starttecken att sätta igång nu. Kanske undrar du hur du ska få all arbetstid att gå ihop med ditt familjeliv. Lugn, du kommer på en lösning med tiden.

Jungfrun- Det elfte huset

Du och din familj, eller de som känns som din känslomässiga familj, kanske får starta en ny trend för att upprätthålla kontakten. Facetime, Zoom och telefon kan fungera toppen för att ända ”ses” under denna annorlunda sommar. Om du har önskat dig mer utbyte med vänner och likasinnade så kan en möjlighet att gå med i en grupp eller nätverk, som interagerar via sociala medier, ge dig gemenskapen du saknat. Massor av nya vänner och kontakter väntar in i ditt liv under kommande dagar. Det som gör det extra kul är att du troligen kombinerar denna sociala period med att satsa på att uppfylla en livsdröm. När du får kontakt med likasinnade, ger det dig ännu mer kraft och motivation att lyckas.

Lejonet- Det tolfte huset

Lite gråtmild? Lite uppgiven? Lugn, Lejonet, din tid är bara några dagar bort. Nymånen i ditt tolfte hus ger dig chansen att dra dig undan från världen för att summera livet en aning. Hur ska du ställa dig och förhålla dig till andra och hur du mår? Vilka rädslor bär du på som kanske stoppar dig nå framgång? Fråga dig exakt VAD du önskar dig för att må bra? När du har svaret på den frågan kan du ta de första stegen mot att uppfylla drömmar och hitta känslomässig balans och höja må-bra-vibbarna igen. Ägna dig gärna åt inre arbete såsom att meditera eller notera drömmar du har på natten. Plocka fram tarotkort eller besök ett medium eller en astrolog. Du får fin spirituell vägledning nu. Om du eventuellt känner ett motstånd mot att fortsätta anstränga dig på jobbet, minns då att din tid snart kommer och att vissa dagar får vi motstånd och andra, superflöde framåt. Du är så redo för att flödet nu- och det kommer redan med start från och med onsdagen denna vecka!

2
75

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00