ANNONS

Planethändelser vecka 31, 2020

/

Aspekter på stjärnhimlen den 27 juli- 1 augusti, 2020. Innehåller reklam för min Masterclass.

Fantasy, Guardian Angel, Angel, Protector, Protect

Supersommarerbjudande på Magisk Ekonomisk Manifestation- veckan ut!

Tarotkort, kärleksvibbar vecka 29, 30, 31

Tarotkort läggning, vecka 30

Kära läsare,

här kommer den kommande veckans planetaspekter.

Vi befinner oss i Lejonens säsong och livet kan börja kännas härligare, flirtigare, roligare och mer innerligt när det gäller att göra sådant man älskar.

Vad drömmer du om? Vad finns i ditt hjärta som vill komma ut?

På måndagen den 27 juli möts Jupiter (i Stenbocken) och Neptunus ( i Fiskarna) i en sextil, grad 21.

Jupiters fina aspekt till Neptunus fyller oss med kärlek, medkänsla och spirituella insikter. Det är en mycket vacker energi som inspirerar och fyller det inre livet med goda tankar och idéer. Omtänksamhet, kreativitet och spiritualitet gynnas.

Kanske funderar eller ger vi mer tid till att tänka över vad som verkligen är viktigt i livet och vad vi ska släppa eller ge mindre uppmärksamhet.

Samma dag, på måndagen, möts även Merkurius ( i Kräftan) och Mars (i Väduren), på grad 16.

Det är en snabb energi, både Merkurius och Mars är kvicka i tanke, tal och handling. Ta det lite varligt så att du inte dundrar in i en diskussion eller skriver något i sociala medier som du får ångra. Bromsa och tänk efter innan du drabbas av infall att säga, skriva, teckna dokument utan att ha hunnit tänka över saken ordentligt.

På torsdagen den 30 juli väntar ett möte mellan Merkurius (i Kräftan) i opposition till Jupiter (i Stenbocken), på grad 20.

Samma dag uppstår också en trigon mellan Merkurius (i Kräftan) och Neptunus (i Fiskarna), grad 21.

Betoningen på att tänka över VAD som egentligen är viktigast i livet, och prioritera därefter, förstärks. Du kan lätta bördan eller känslan av plikt och ”måsten” i livet genom en enkel rening av dina prioriteringar.

Idéer för hur du på ett kärleksfullt och omtänksamt sätt kan kommunicera med andra eller kanske skapa/sälja en produkt/tjänst, flödar den här dagen.

Så kommer vi in i augusti 2020- det har gått så snabbt, eller hur?

På lördagen den 1 augusti är det Plutos ( i Stenbocken) tur att få mötas upp med Merkurius ( i Kräftan), på grad 23. De möts i en opposition. Våra ord och vår förmåga att analysera tankar, information och kritik, är dagens räddare och det som ger oss mest framgång.

En djupdykning i kvitton eller kontoutdrag kan visa dig var de ekonomiska hålen finns. En rapp kommentar kan ta udden av något som någon annan, på ett lågt eller orättvist sätt, säger till dig. Sök efter information som varit dold, red ut sanningen kring en historia av otrohet (!) eller en chef som har gått bakom ryggen på dig gällande arbete och lönefrågor.

På söndagen den 2 augusti möter Solen ( i Lejonet ) den innovativa, överraskande planeten, Uranus ( i Oxen), på grad 11. Solen befinner sig i kvadratur till Uranus. Det kan bidra till att hastiga förändringar dyker upp. Lejonen som styrs av Solen kan särskilt känna av detta.

Med en annalkande fullmåne, på måndagen den 3 augusti, kan stämningen kännas en aning spänd. Som en ballong som är på vägen att brista eller att behovet av att ”något måste förändras nu!” nästan längtar efter att få explodera.

Förändring kommer. Genombrott väntar. Nya trender är på ingång.

Mer om fullmånen i kommande vecka.

Jag önskar er alla en positiv och inspirerande vecka. Ta vara på den vackra Jupiter/Neptunus-energin! :-)

Kramar

Helena

0
69

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00