ANNONS

Horoskop 27 juli- 2 augusti, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 31, 2020. Inlägget innehåller reklam för min Masterclass.

Woman, Girl, Female, Model, Beautiful, Human, Person

Supersommarerbjudande på Magisk Ekonomisk Manifestation- t o m den 26 juli!

Tarotkort, kärleksvibbar vecka 29, 30, 31

Tarotkort läggning vecka 31, 2020

Väduren 21/3- 20/4

Tappa inte tålamodet med familjen på måndagen. Fokusera istället på arbetet och den fina förmågan du får av stjärnorna: att tänka och agera superempatiskt med kollegor, chefer och intervjuare. Till helgen kan du göra en viktig känslomässig upptäckt om dig själv, något som bottnar långt tillbaka i tiden, kanske ända till din barndom. Gör lite inre arbete, du kan vinna mycket på att se tillbaka på händelser i dåtiden. Har du gett en särskilda händelser en betydelse som egentligen har någonting med verkligheten att göra? ( Ex hen sa en gång att jag aldrig kan bli bra på att springa och så etsade det sig fast hos dig som en sanning?)

Oxen 21/4-21/5

Ett utökat socialt liv väntar dig under veckan. Du kanske inte har någon jättelust att tänka på att hålla koll på budgeten utan villigt spenderar på resor eller annat kul. Låt så vara. En hastig förändring i familjeliv- och/eller boende väntar till helgen. Med Uranus i ditt eget tecken och Solen, i ditt hus för barn, familj och boende så kanske du hastigt får göra om dina planer gällande något av dessa områden

Tvillingarna 22/5-21/6

Har du funderat över på att gå in i ett partnerskap med en väninna eller bekant? Vänta då ett tag till så att du har alla viktiga detaljer helt klara för dig. En nyhet eller förändring, som berör en vän, syskon eller granne, aktiveras till helgen. Något som du kanske inte visste om, kan komma fram i ljuset. Du kan behöva agera flexibelt för att hantera det hela.

Kräftan 22/6-23/7

Känslorna kan verkligen pendla upp och ned den här veckan. Du kanske säger mer än du önskar när veckan startar, för att sedan få en chans att släta över det hela och ”bli vänner” igen. Kombinationen vänner och pengar kan ge dig en liten överraskning till helgen. Ta inga viktiga beslut med en gång utan tänk över det hela lite längre.

Lejonet 24/7-23/8

Solen i ditt tecken får dig att leva upp och känna dig ”som dig själv” igen. Du får mer livskraft och känner dig mer motiverad att följa dina drömmar och mål. Ta inte på dig för mycket i denna må-bra-iver. Du grunnar på många nya planer men du tycks behålla det mesta för dig själv just nu. En överraskande nyhet kan få dig att kanske behöva tänka i nya banor gällande ditt arbete. Kan du göra bättre nytta genom att använda en ny teknik, internet eller app?

Jungfrun 24/8-23/9

Arbetsplikter och en kärlekspartners önskan om kärlek och ömhetsbetygelser kan få dig att känna dig lite splittrad eller stressad. Du kan få alla delar att fungera, genom klokt upplägg och smart planering. En oväntad nyhet om studier eller en resa dyker upp till helgen. Var beredd med en plan B om du har en utlandsresa planerad.

Vågen 24/9-23/10

Du tänker långt och vill planera men… vad vill en affärspartner eller kärlekspartner? Under denna vecka kanske du och en partner, i kärlek eller affärer, inte ser på de långsiktiga målen på samma sätt. Säg inget som du inte menar. Dina ord kan skada. En hastig förändring i ditt umgänge väntar till helgen. Kanske måste du ställa in ett event du hade väntat på. Alternativt, pengar eller en gemensam satsning som du gjort med en vän eller någon som du delar intresse med, kanske visar sig behöva alla din uppmärksamhet och/eller lite problemlösningsförmåga.

Skorpionen 24/10-22/11

Känn efter i ditt hjärta och skapa något vackert med ord, pensel eller kamera. Den här veckans fina energier ger en underbar touch till din förmåga att uttrycka dig men också att läsa och lära mer om hur du ökar dina chanser till kärlek, flöde och kreativitet. En oväntad nyhet kan ställa resplaner, eller relationen till en granne, syskon eller vän, på ända till helgen. Var redo för att tänka flexibelt.

Skytten 23/11-22/12

En av de utmärkande planethändelserna för år 2020 är mötet mellan din styrare, Jupiter, och Neptunus. Det äger rum tre gånger, varav ett av dem är på måndagen. Genrositet och medkänsla blir märkbart närvarande i ditt liv. Om det har funnits en obalans i hur du och din kärlekspartner delar på pengar och tillgångar, så kan en balans uppnås inom inom kort eftersom ni denna vecka talar mer om saken.

Stenbocken 23/12-20/1

Relationer med familjemedlemmar eller gällande boende och hem, kan präglas av lite spänningar i början av veckan. Lyckligtvis så letar sig en mjukare, mer förstående energi in mot slutet av vecka. Om det finns något som du behöver tona ned i relation till din partner (ger du mer än du får tillbaka?) så kan torsdagens planetaspekt hjälpa dig att kommunicera med din partner. Tänk på att behålla måttligheten kring vad du behöver. Ni är två, även om det kanske har känts lite obalanserat på sistone.

Vattumannen 21/1-18/2

Med Solen i ditt sjunde hus för dina närmaste och kärleksrelationer, men även partnerskap i affärer, så får du en chans att ladda upp ditt sociala liv så att det blir mer festligt. Undvik att ta på dig för mycket jobb eller nya ansvarsområden. Du får visserligen mycket energi av livet just nu, men det räcker inte till ALLT. en oväntad förändring som berör din familj/boende kan ge dig lite av en skakig känsla. Ligg lågt och håll schemat öppet under helgen. Fullmånen på måndagen, i ditt eget tecken, kan späda på känslan av stress, oro eller press.

Fiskarna 19/2-20/3

Särskilt trevliga möten eller spontana samtal med vänner och bekanta när du är ute och går i dina kvarter, ger dig en härlig start på veckan. Du har så många som tycker om dig och kommer verkligen känna det. Lägg kraft och energi på det som betyder mest för dig. Stryk sådant som inte ger dig kraft. Mängder av inspirerande och upplyftande tankar kommer in i ditt liv i mitten av veckan. Din förmåga att uttrycka dig och vad du önskar dig i livet, glittrar. Ingen kan missförstå dig! Du inspirerar också. Nyheter från/om ett syskon, granne/grannskap eller väninna kanske skakar om dig till helgen. Något helt oväntat dyker upp och bjuder på plötsliga förändringar i livet. Alternativt, är det en förändring i arbete eller hälsa som väntar i samband med helgen och fullmånen på måndagen. Du landar på fötterna i slutändan men under helgen mår du bäst av att hålla schemat öppet.

3
106

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00