ANNONS

Sommaren går mot sitt slut

/

Blogg på vanligt sätt, snart igen

Woman, Happiness, Sunrise, Silhouette, Dress, Beach

Tarotkort läggning, kärleksvibbar vecka 29, 30, 31

Tarotkort läggning vecka 31, 2020

Kära läsare,

Vi närmar oss den 1:a augusti. Jag har satt sikte på måndagen den 3 augusti som ”återgång till det normala”. Detta efter lite lugnare veckor här på bloggen. Det har verkligen varit underbart med mer ledighet efter en mycket annorlunda vår.

Från och med nästa måndag skriver jag bloggen som vanligt med ett inlägg per dag igen.

Tills dess blir det hemester i huvudstaden. Stockholm är så vackert på sommaren och nu när pandemin pågår så känns det helt rätt att göra det bästa av det som finns i närheten.

Astrologen Susan Miller skrev i ett av sina horoskop att viruset lurar som en orm i gräset då Pluto, Saturnus och Jupiter backar, d v s över sommaren. När planeterna sedan tar fart igen, och med många som har tagit tillfället i akt att resa utomlands, så kan vi invänta att en andra virusvåg tar fart från och med september- december.

Jag önskar att hon har fel och att vi får bukt med det rådande krisläget. Tyvärr tror jag också att Jupiters, Saturnus och Plutos styrka, i relation till viruset, kommer kännas av under hösten, innan pandemin sedan börjar mattas av i början på 2021.

Ta hand om er!

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag :-)

Kramar

Helena

2
68

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00