ANNONS

Planethändelser vecka 32, 2020

/

Aspekterna den 3-9 augusti, 2020

Moon, Full Moon, Night, The Night Sky, Fullmoon

Tarotkort, läggning vecka 32: 3-9 augusti

Tarotkort, läggning för alla 12 stjärntecken, sommaren juni, juli, augusti, 2020

Planetaspekter vecka 32:

En fullmåne laddad med överraskningar och genombrottspotential

Måndagen den 3 augusti: Vi startar veckan med en fullmånen i Vattumannen på grad 12. ( HÄR finner du fullmånehoroskopet)

Fullmånen kommer laddad med blandade energier. Det är högt, såväl som lågt.

Solen och månen befinner sig i en kvadratur till fullmånens styrare, Uranus. Oväntade händelser och förändringar är att vänta. Tillsammans med Merkurius i en opposition till Pluto och Saturnus så kan nyheter få oss att känna oss utsatta för förtryck, kontroll eller övermannad av en kraft som är starkare än oss. Spontant tänker jag på eventuellt nya restriktioner kring att resa/röra sig/umgås till följd av pandemin och dess ökande spridningstakt.

Något som är fint vid fullmånen är att Jupiter, Pluto och Saturnus befinner sig i en fin aspekt till läkande och inspirerande Neptunus. Kreativitet kan verkligen få en superdos av energi vilket leder konstnärer och artister till en form av avgörande vändningspunkt eller stort genombrott. Nyheter om forskning kring vaccin mot viruset kan också visa särskilt fina resultat eller att ha nått en avgörande punkt.

Låt oss hoppa på det bästa.

På tisdagen den 4 augsti kommer händelsernas planet, Mars, att befinna sig i en kvadratur till Jupiter. Risken för att ta på sig för mycket- man kan känna sig som Superwoman med den här energin- är stor. Ta vara på de fina idéer, visioner och möjligheter som du ser men skapa en lista om 2-3 punkter och rangordna dem efter vad du allra mest vill lyckas med. Ta det sedan i varlig takt, en punkt i taget, så lyckas du.

På onsdagen den 5 augusti flyttar Merkurius in i Lejonets tecken. Nyheter, tankar, information och nöjen, resor kommer hamna i förgrunden för vad vi talar om och tänker på. För er som skriver eller skapar så kommer den här perioden 8 t o m den 20 augusti) vara en rolig, inspirerande tid då du kanske finner den största glädje i att lära dig mer och ägna tid åt din hobby såsom att skriva, måla, dansa eller sjunga.

På fredagen den 7 augusti flyttar kärleksplaneten, Venus, in i Kräftan. Med Venus i känslosamme Kräftan så kommer vi uttrycka vår kärlek på ett mer omvårdande sätt och trivas mycket med att mysa hemma, eller i hemmamiljö, med vår kärlekspartner. En date i hemmamiljö blir mer lockande än att gå ut på restaurang eller bar. En familjemedlem kan introducera singlar till en ny person så tacka inte nej till lite matchmaking om din mamma eller familj erbjuder sig!

Venus stannar i Kräftans tecken till och med den 6 september.

Jag önskar er alla en positiv och givande vecka!

Ta hand om er!

Kramar

Helena

5
66

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00