ANNONS

Horoskop 3-9 augusti 2020

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 32

Girl, Model, Pink, Fashion, Portrait, Mystic, Woman

Tarotkort, läggning vecka 32: 3-9 augusti

Tarotkort, läggning för alla 12 stjärntecken, sommaren juni, juli, augusti, 2020

Väduren 21/3- 20/4

Fullmånen på måndagen äger rum i ditt elfte hus. Ett projekt eller gruppsamarbete kan ta slut eller ersättas av ett annat. Genom att öppna dig för nya möjligheter, och tänka utanför boxen, kan du lära dig mycket nytt denna vecka. Kärleksliv och nöje blir ett härligt ämne att fokusera på under kommande veckor. I kärlekslivet blir du mer omtänksam och inriktad på att skapa en trygg, känslomässig atmosfär. Förnyad kraft i relationen till ett syskon och eller en vänskap ger dig en rolig och händelserik vecka. Var beredd att ta bilen eller cykeln för hastigt påkomna planer!

Oxen 21/4-21/5

Din karriär, eller långsiktig livsplanering, når en avgöranade punkt på måndagen. Med en fullmåne i detta område i ditt horoskop så väntar en ny början- men först efter att du öppnat dig för nya möjligheter. Din styrare flyttar in i Kräftans tecken på fredagen. Tal, skrift och tankar kring kärlek speedas upp. Kanske vänder du dig till familjemedlemmar eller grannar för lite goda kärleksråd.

Tvillingarna 22/5-21/6

Är det dags att summera dina planer kring en resa eller utbildning? Stjärnorna säger att måndagens fullmåne får dig att ta ställning gällande stora kliv i livet. Frå och med tisdagen kommer mycket av det du talar om eller förmedlar centrera kring barn/fertilitet, livsglädje och kärlek. Är det en utlandsrelation som får dig att skriva vackra, flirtiga sms eller tanken på att få leva ut din kreativitet på ett utlandsreatret, när pandemin blåst över, som ger dig glädje och pirr?

Kräftan 22/6-23/7

Tankar kring pengar som du delar med din kärlekspartner, eller någon annan, såsom en delägare eller arvtagare, kan nå en avgörande punkt vid måndagens fullmåne. Behöver du göra en förändring och kanske boka ett möte med din bankkontakt? Från och med fredagen koras du till zodiakens vackraste. Venus i ditt eget tecken kommer ge dig kärlek, harmoni och underbara gåvor och upplevelser under de kommande veckorna.

Lejonet 24/7-23/8

Det är dags för en summering av ditt kärleksliv, i samband med fullmånen på måndagen. Något kulminerar och du ser din relation på ett nytt sätt. Det kan kännas i känslorötterna och kanske behöver du smälta dina tankar lite för dig själv till en början. Med din ekonomiska planet i ditt eget tecken så kommer du från och med tisdagen få se tecken på att pengar och ekonomiska möjligheter är på väg mot dig. Du kan få en oväntad chans på jobbet. Ta den! Ett chans att göra en bra fastighetsaffär, skulle också kunna vara en av de positiva möjligheterna som väntar under kommande veckor.

Jungfrun 24/8-23/9

Arbete, plikt och renlevnad- hur har du skött dig det senaste halvåret? Säkert exemplariskt, och nu kan du summera dina resultat och blicka framåt mot nya jobbprojekt, ny anställning eller sidogig. Din hälsa, träning eller diet kan få en likadan skjuts i samband med fullmånen på måndagen. I kärlekslivet blir du kanske en aning platonisk och kräver din frihet. För singlar kan en vänskap utvecklas till en relation under kommande veckor.

Vågen 24/9-23/10

Hur mår du? Hinner du njuta av livet? Av barn, kärlek och glädje? I samband med fullmånen på måndagen når du en kulmination gällande sådant som får dig att må bra och hur du roar dig. Ett moment av överraskning, som påverkar dina finanser eller känslan av att livet är bräckligt, påminner dig om att hitta rätt väg framåt. En väg där du prioriterar rätt för att må bra och för att kunna njuta av familjen. Du vill troligen planera långsiktigt med din kärlekspartner eller vara lite extra restriktiv om du dejtar (vill han/hon verkligen samma sak som jag i det långa loppet?)

Skorpionen 24/10-22/11

Efter ett halvårs arbete på en familjerelaterad plan, såsom en flytt, renovering eller tillbyggnad, så ser du i samband med måndagens fullmåne ett resultat. Samtidigt kan du få ett överraskande besked från en kärlekspartner, affärspartner eller företrädare (advokat, revisor, agent e t c). Låt inte arbete eller kontrakt stressa dig i mitten av veckan. Ta inte på dig för mycket utan sålla bland prioriteringarna, även om flera möjligheter verkar superfina.

Skytten 23/11-22/12

Ditt hus för kommunikation och lärande aktiveras av fullmånen på måndagen. Det arbete som du har gjort det senaste halvåret börjar nu visa resultat. Vad har du lärt dig gällande ny teknik och digitala arbetssätt det senaste halvåret? Är du redo att ta det till en ny nivå? Du kan hastigt och oväntat hitta en ny chans som kräver att du är helt orädd inför att hantera teknik, appar och ny mjukvara. Även om du älskar idéerna, eller intäktsmöjligheterna, så ta inte på dig mer än du klarar av. Mycket kommunikation under kommande veckor väntar från ett kreativt stort företag, möjligen utomlands. Nyheter från resebolag eller en juridisk fråga kan, alternativt, vara det som väntar.

Stenbocken 23/12-20/1

Ditt inkomsthus aktiveras av fullmånen på måndagen. Nu är en bra tid för att se över din budget. De ansträngningar som du har gjort gällande dina inkomster eller ditt ägande, de senaste sex månaderna, blir synliga. När du utvärderat läget, kan du göra upp en ny plan och gå vidare. Behöver du tala ut med en flirt eller få bättre utlopp för din kreativitet? Nu ger stjärnorna dig flöde att öka på takten gällande dessa områden. Det kan gå oväntat snabbt att nå en ny nivå. Det är riktig transformationskänsla över ditt horoskop denna vecka.

Vattumannen 21/1-18/2

Du står i centrum för fullmånen på måndagen. Den äger rum i ditt eget tecken och du får en chans att se tillbaka på det gångna halvåret. Vad har hänt av de drömmar och planer du hade för ett halvår sedan? Vad vill du ändra på och hur kan du göra det, trots rådande omständigheter? En hastig och oväntad nyhet gällande ditt hem eller familjeliv kan framkalla en känsla av att du fightas mot något som är mycket starkare än du. Bättre att tänka i nya banor än att försöka stå upp mot en maktjätte. Det väntar dig fler festligheter och möten med vänner, syskon och grannar, under kommande veckor. Njut av det sociala livet som kommer kännas mer glittrande, roligt och glamoröst än du upplevt på länge!

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt tolfte hus aktiveras av fullmånen på måndagen. En inre process av att släppa och gå vidare blir märkbar i ditt liv. Oväntade nyheter från ett syskon, granne eller väninna, kan vara det som medverkar till att du kan känna ett behov av att dra dig tillbaka och reflektera över hur du ska ställa dig till nyheterna. Under kommande veckor kommer mycket information, nyheter och kommunikation att kretsa kring din familj, barn och nya, modiga steg i livet. Vuxna barn med flyttplaner, fertilitetssnack med din kärlekspartner eller chansen att följa din kreativa inre röst- allt tycks tangera starka känslor men kan leda fram till något som får dig att känna dig lycklig och känslomässigt balanserad.

2
105

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00