Bäst hundras för stjärntecknen

Valpar, valpar, valpar…

Kärlekstarot, läggning vecka 33, 34 och 34/augusti, 2020

Sommartarot för alla stjärntecken, juni, juli och augusti, 2020

Tarotkort, läggning för vecka 33

God Morgon kära läsare,

Har ni också märkt av hur mycket valpar det är överallt på gator och torg?

Folk har verkligen passat på att skaffa hund under isoleringen. (Hoppas bara att de tar hand om dem resten av livet sedan också…)

Jag har haft flera hundar genom åren och just nu, när det är hundlöst i huset, så har jag verkligen varit vansinnigt nära att välkomna en ny liten valp.

Men vilken ras?

Jag har haft Shetland Sheepdog, Cocker Spaniel och Golden Retriever. Underbara hundar allihop. Nu går tankarna åt något lite mindre och lurvigare.

Jag stoppar valpägare så fort jag ser en söt hundvalp. Många gånger är det en Cockerpoo som kommer tultande. Andra gånger Malterser/Havanais-blandningar.

En chokladbrun Cocker Spaniel som halvlåg i sin mattes armar fick mig också på rejält fall häromdagen.

Finns det någon därute som föder upp Cockerpoo? (Maila mig gärna i så fall: lovableblog@gmail.com)  Jag säger inte att det är idag, men inom 18 månader så tror jag att vi är redo.

Det är ett stort steg med hundvalp och i början är det som att ha en nyfödd så jag känner att jag vill ha lite mer tid för att lägga upp ett fungerande liv. Jag arbetar ju hemifrån så den lilla tiken som vi önskar oss, skulle i stort aldrig vara ensam.

Jag hittade den här roliga länken, bäst hundras för stjärntecknen (på engelska), när jag spånade på hundrasidéer. Den passade väldigt bra på de hundar som har passerat genom familjen. Mitt ascendenttecken stämde mer än mitt sol-tecken, även om det också stämde bra.

Vad säger nu andra hundfantaster? Stämmer tecken och hundras för er?

Nu ska jag fortsätta göra massor av nytta. Monday is fun day, eller… :-)

Kramar

Helena