ANNONS

Kärlekshoroskop: Venus i Lejonet, sept/okt 2020

/

Vad händer i stjärntecknens kärleksliv när Venus besöker Lejonet?

Balloon, Heart, Love, Red, Romantic, Happy, Card

Tarot/kärleksläggning för SEPTEMBER  2020

Fullmånehoroskop den 2 september- fullmånen levererar sina nyheter +/- 4 dagar från det datum då den äger rum

Venus i Lejonet: 6 september- 2 oktober, 2020

Dags för en glädjekick i socialt liv och romantik! Nedan finner ni min lathund till vad som väntar i september- oktober. Läs gärna för ditt ascendenttecken också. (Här visar jag dig hur du hittar ditt ascendenttecken)

Väduren 21/3- 20/4

Med Venus i ditt femte hus kommer nöje, livsglädje och kärlek verkligen kicka in i ditt liv under de kommande veckorna! Om kärlekslivet känts lite trögt så kan det nu ta en vändning genom att du och din partner börja göra mer tillsammans och får tillbaka en gladare och mer förälskad känsla. Kanske upplever ni det till och med som att ni är nyförälskade igen. Singlar kommer flirta mycket och ni är helt inställda på att ha kul. One-night stand snarare än att tala om framtiden… Njut och ha kul och klä upp er som om varje dag vore en fest!

Oxen 21/4-21/5

Kärleksplaneten besöker ditt fjärde hus och plötsligt är det familjen och ditt hem som är center för ditt kärleksliv. Singlar kan finna kärleken genom att låta familjemedlemmar leka matchmakers. Familjetillställningar såsom dop eller middagar kan också ge dig chansen att träffa någon ny. Stadgade, som kanske ägnat de senaste veckorna åt ett nöjesliv som varit koncentrerat till grannar och lokala utflykter, kommer också njuta av att få ha det mysigt hemma. En romantisk middag bara ni två, även om den är hemma, är precis vad ni mår bra av! Det kan bli mycket tal om känslor och önskningar gällande boende och familjeliv. Stämningen är väldigt mysig och varm, både för singlar och stadgade.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du vill ha en smart, snabbtänkt person att dela dina tankar med nu! Med Venus i ditt tredje, kommunikativa och intellektuella hus, har du ett stort behov av att få känna att du och en partner kan bolla idéer och tänka tillsammans. Singlar som söker en ny person kommer automatisk leta efter den med rappt munläder! Stadgade får ett mer hektiskt socialt liv när ni ger er ut och umgås med grannar, vänner. Händelserna är centrerade till grannskapet där ni bor så även om ni är ute och minglar mer än vanligt så är ni inte långt från hemmet.

Kräftan 22/6-23/7

Med Venus i ditt andra hus kommer du att drömma och attraheras av de som har livet ”bekvämt ordnat”. Singlar söker en lyxigare tillvaro och kan imponeras av en person, möjligen någon som förvaltar, äger eller förmedlar fastigheter eller restauranger/resorts. Det ljuva livet lockar helt enkelt! Singlar såväl som stadgade unnar sig mer vackra saker och accessoarer vilket bidrar till en lyxigare look. Samtal med en stadgad partner kan handla om att börja spara till en drömresa, ett imponerande hemma-bio-system eller lägga upp en plan för att skaffa er ett semesterboende i solen.

Lejonet 24/7-23/8

Äntligen är din bästa tid på året här! Med Venus i ditt eget tecken är det du som är snyggast i zodiaken just nu. Med lätthet tar du hand om din kropp och fyndar säkerligen lyxplagg på rean. Det kommer bli en självförtroendeboost att se dig själv i spegeln! Med denna goda känsla inom dig så kommer även omvärlden att svepas med och smittas av din utstrålning. Gör dig beredd på att folk kommer vända sig efter dig! Den här perioden är en klassisk period för att hitta en ny kärlekspartner, om du är singel. För stadgade blir det minst lika härligt eftersom era kärlekspartners verkar göra precis allt för att ni ska vara lyckliga och nöjda. Det sociala livet är också härligt bubblande. Massor av glädje, kärlek och feel-good-känsla till alla Lejon och Lejonascendenter!

Jungfrun 24/8-23/9

Du kommer använda perioden till att vända dig inåt och fundera kring ditt kärleksliv och socialt umgänge. Om du känt dig olycklig i din relation kan den här tiden erbjuda dig perspektiv och klarhet och kanske väljer du att avsluta det hela. Om du som singel har möjlighet, boka då gärna in dig på en härlig resa eller ladda upp med självhjälpsböcker om kärlek och hur du sätter intentionen att finna rätt person för dig. För lyckliga par i en relation är det istället dags för bara-oss-tid. En perfekt period för att dra er undan eller resa till ett hotell där ni vilar, njuter av livet och laddar batterierna.

Vågen 24/9-23/10

Venus i ditt elfte huset gynnar alla former av nätdejting. Om du är singel kan Tinder eller någon annan datingsite ge dig tur. Personer som du hittills bara sett som vänner eller ytligt bekanta kan också väcka känslor hos dig. Stadgade: Ta er älskade i handen och ge er iväg och möt personer som delar era intressen. I det elfte huset är man generellt lite mer självständig och kanske är det mer spännande att göra saker på skilda håll för att sedan mötas hemma och berätta om upplevelserna för varandra. Det kan trigga spänningen mellan er!

Skorpionen 24/10-22/11

När Venus besöker ditt tionde hus kan äldre personer, eller någon med konservativ stil, ta singelskorpioner med storm. Det är mycket möjligt att den personen också är en företagsledare, högt uppsatt chef eller någon som förknippas med expertis inom sitt område. Det är högstatusvibbar! Stadgade Skorpioner kommer vara på humör för att tala om framtiden, sätta mål och handlingsplaner för att lyckas. Vad har ni för visioner om framtiden ihop? Är det dags att ta ett nästa steg i relationen? Om en partner inte vill gå vidare med seriösa planer kanske ni känner att det är dags att utvärdera om ni vill stanna kvar. Nu vill ni ha framåt, framåt istället för ”nja, jag vet inte”-attityd.

Skytten 23/11-22/12

Vad är väl livet utan lite risktagande? Som den optimist du är så kommer Venus i ditt nionde, äventyrliga hus, att passa dig som handsken! En kärleksflirt som befinner sig i utlandet eller är från en helt annan bakgrund än du själv kan få dig att blunda och hoppa rakt ut i det okända. Långdistansrelationer frodas under den här transiten. Stadgade känner också av äventyrslustan och skulle få en både härlig, mysig och kul semesterresa nu. Om det inte är möjligt att åka just nu så kan ni i alla fall drömma ihop och planera för en resa längre fram. Under den här perioden kan ni som par få upp ögonen för nya perspektiv på livet och er relation. Det kommer kännas hoppfullt och lite spännande med det nya som tar sin början.

Stenbocken 23/12-20/1

Dags för spetsunderkläder, röda rosor och lite drama! Venus passerar genom ditt åttonde, passionerade, hus. Stadgade kan dra fördel av allt denna intensiva period har att erbjuda genom att boka in er på hotell över en natt, åka på kärlekssemester tillsammans eller bara planera in vardagstid för er, ensamma. Singlar kan trilla rakt i armarna på en person som får er att känna er totalt överväldigade emotionellt. Sex, heta sms och härligt vansinne! Öppna er för möjligheten till kärlek och romantik genom att berätta för vänner att ni söker en partner (så att de kan introducera er till sina vänner) och ta en extra sväng på underklädesavdelningen för något vackert inköp. Om du vet att du har något sexigt på dig, påverkas din utstrålning…

Vattumannen 21/1-18/2

Vackra Venus besöker huset för seriösa relationer och ditt sociala liv. Nu blir vibbarna mjukare, omtänksammare och den generella stämningen mer harmonisk. Vattumannen kommer bli populär bland sina vänner och få många fina sociala inbjudningar under de här veckorna. Singlar som söker efter en ny partner har stor chans att möta någon som känns som äktenskapsmaterial, för att ni delar samma åsikter och önskemål inför framtiden. Håll extra utkik på lite finare barer och restauranger. Ställen med historiska anor såsom ett slott eller en herrgård är också platser där ditt kärleksliv får hjälp just nu. (Venus i Lejonet gillar alla dessa ställen!) Ett nytt möte på en fest eller via dina närmaste vänner är också en möjlighet. Stadgade kommer få många kul tillställningar att gå på tillsammans med sin kärlek. Och visst är det härligt att stå på ett kalas med sin kärlekspartner bredvid sig och känna lycka och harmoni. Det är bara att njuta av denna härliga period!

Fiskarna 19/2-20/3

Nu ligger kärleken i de små detaljerna. När du anstränger dig lite extra för att din partner ska må bra, såsom när du gör frukost på sängen för att du vet att han/hon varit extra morgontrött på sistone, letar sig kärleken in. Eller när du får höra ”ta det lugnt älskling, jag tar hand om barnen idag så att du slipper stressa”. Med Venus i ditt sjätte hus är det en bra tid för att ge dig själv extra kärlek genom att ta hand om dig och känna att du får ett lugn i vardagen. Det kanske kan låta lite osexigt men för dig ger det dig harmoni och därmed en stor kärlek till din partner när du ser hur ni framgångsrikt arbetar som ett team ihop. Singlar som jobbar på att öka sin egen kraft och hälsa kan träffa personer som är precis på samma resa. En flirt kan uppstå när ni tränar, besöker en fysterapeut eller står i kö på caféet som säljer gröna smoothies. Håll ögonen öppna och varför inte våga säga hej eller ta kontakt om det känns rätt? Du har inte så mycket att förlora, eller hur?

2
81

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00