ANNONS

Horoskop 7-13 september, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 37, 2020.

Woman, Business, Black People, Afro American, Fashion

Tarotkort, läggning, vecka 37

Tarot/kärleksläggning för SEPTEMBER  2020

Väduren 21/3- 20/4

Du fick troligen höra goda nyheter om pengar när september började. Nu kanske du funderar över hur du kan använda pengarna för att göra det lite extra mysigt där hemma. Om du arbetar hemifrån så kanske du vill satsa på en lite mer bekväm arbetszon där hemma. En särskilt positiv dag för dig väntar på onsdagen. Bägge områden i ditt horoskop som styr över arbete och status och karriär länkas ihop. Du kan få höra mycket goda nyheter gällande en arbetsintervju, få visa upp dina kunskaper vid en presentation eller ta ett viktigt ansvarskliv på ditt nuvarande arbete. Om du funderat på att lansera ett helt nytt projekt eller nå nya kundgrupper, så är det bra om du kan vänta tills i november. Din styrare, Mars, kommer att backa från och med onsdagen och till och med den 14 november. En tid som är bättre för att planera och idka tålamod, än att ta nya kliv framåt.

Oxen 21/4-21/5

Mycket nyheter och möjligheter kommer via dina vänner och bekantskaper och du kan känna dig på riktigt piggt humör av allt det roliga som sker. Det ser ut som om du verkligen längtar efter att få resa och upptäcka ny världar och kunskaper. Med pandemin kanske du måste vänta ytterligare ett tag till med att resa men kunskaper kan du få via studier eller genom att träffa personer som ger dig nya synvinklar på livet. Om du väntar på nyheter gällande en ansökan till en utbildning, ett tentamens-resultat eller svar från förlags/mediavärlden så kan onsdagen ge dig härliga besked.  Ett juridiskt ärende som stått still sedan i maj, kan nu också närma sig en lösning.

Tvillingarna 22/5-21/6

Har du drömt om en förändring i din familjesituation? Du kan ha funderat i många olika riktningar sedan i maj gällande val av boende, flytta/inte flytta eller bara rent generellt försökt att få bättre ordning på ytorna där hemma. Den här veckan kan du få  goda nyheter som hjälper dig framåt. Nu kanske du ringer målaren, köper hem nya möbler eller kommer vidare med en bostadsaffär. Din bank eller en delägare är hjälpsam även om du kanske kan behöva lite mer tålamod tills allt är löst (slutet av november) så kommer det kännas toppen att veta att det faktiskt rör på sig i rätt riktning nu. Notera särskilt vad som sker på måndagen samt onsdagen för ledtrådar till vad som väntar. Goda nyheter om pengar ser ut att dyka upp och det öppnar möjligheter gällande dina planer för hem och familjeliv. En känslomässigt lycklig vecka!

Kräftan 22/6-23/7

Goda, överraskande nyheter om pengar, dök antagligen upp i ditt liv vid fullmånen den 2 september. Ett nytt arbetserbjudande kan ha varit grunden till det hela. Dock kanske du märkte att vissa delar av förslaget behöver lite mer tid för att finjusteras. Den här veckan kan ge dig svaren och det gröna ljuset som du väntat på. Markera särskilt onsdagen som en dag då nyheter om pengar och arbete kan ge dig särskilt goda besked. Om du startade ett nytt arbete i början av sommaren så kanske du nu känner ett behov av att utvärdera jobbet/uppdraget eller ansvaret. Blev det som du tänkt eller vill du söka dig vidare? Fram till och med i mitten november kommer du till nya insikter och i slutet av november är du helt klar över vilken väg du ska ta framåt därefter.

Lejonet 24/7-23/8

En underbar koppling mellan ditt arbete och andras pengar inleder veckan. Äntligen ger ditt hårda arbete lön för mödan. Lustigt nog kan det dyka upp precis är du känner dig en aning uppgiven och vilsen gällande hur du ska få ihop pengarna. En kommissions- /resultatbaserad lön kan visa sig bli en riktig framgångshistoria för dig. Våga satsa på ett sådant erbjudande om det dyker upp! Onsdagen kröner lyckan för dig. Din styrare, Solen, får Jupiters gåvor och du kommer känna av aspekten mer än något annat stjärntecken. Du kan få nyheter om ett nytt arbete, nytt projekt eller höra tillbaka gällande en löneförhandling. Om du arbetar kreativt eller inom underhållning och skapande, har du särskild tur med dig. Foto, film, dans, sång, design, utforska alla dina kreativa förmågor för de ger dig en stor fördel i arbetet nu. Venus befinner sig dessutom i ditt tecken sedan den 6 september- livet kunde inte vara ljuvare än det är nu, kära Lejon!

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt kärleksliv glittrar sedan fullmånen den 2 september. Mycket nytt väntar dig. Hastigt och oväntat kan du ha tagit ett steg mot att känna det som att du och din partner har nått en ny känslomässig nivå av närhet i relationen. Om du är singel kan en ny person, med mycket stor framtidspotential, ha uppenbarat sig i ditt liv. Under veckan som kommer kan onsdagen bli dagen då du går på date för första gången eller bestämmer dig för att gifta dig. Med Solen i ditt eget tecken, i en tursam aspekt till Jupiter, i ditt femte hus så kan det kännas som om livet verkligen är på dina villkor. Detta gäller även ditt arbete så på onsdagen ska du ta alla chanser att framföra dina önskemål till en chef eller komma med nya idéer på möten och vid presentationer. Om du ansökt om ett lån eller väntar på besked från någon annan gällande pengar, förbered dig då på lite mer väntan. Svaren ser ut att dröja tills i slutet av november. Pressa inte på för att det ska gå snabbare. Det gynnar dig inte.

Vågen 24/9-23/10

En större summa pengar är på väg mot dig. Du har arbetat för det så det kommer verkligen vara en underbar känsla när det händer. På onsdagen berör turplaneten, Jupiter, ditt zon för hem och boende och Solen i området för planering i bakgrunden. Du kan ha letat och vänt och vridit på alternativ gällande en fastighet, lägenhet eller familjesituation, sedan i maj. Nu kommer saker och ting äntligen att börja fall på plats. Anledingen kan vara att din man/hustru eller affärspartner tar snabba, modiga kliv framåt vilket gynnar dennes ekonomiska förmåga. Och därmed dig. Nya tankar och möjligheter kommer dyka upp gällande familj och hem och det öppnar nya världar för dig. Det kan gå så snabbt att vända om planer eller få ”koll på läget” att du skriver papper och når en lösning om mindre än två veckor, vid nymånen den 17 september. Vem hade trott detta? Grattis!

Skorpionen 24/10-22/11

Något nytt, oväntat och härligt väntade dig i samband med fullmånen den 2 september. En graviditet som du inte väntade dig, en vän som introducerade dig till en fantastisk ny person eller en kreativ dröm som tog fart. Den här veckan innehåller en av hösten vackraste planetmöten. Markera onsdagen då styraren av din ekonomi, Jupiter, möter Solen, styraren av din karriär och dina livsambitioner och erkännanden från omvärlden, äger rum. En kreativ satsning som du har arbetat på sedan våren kan ge dig nyheter som får det att fladdra av lycka inom dig. Återigen kan en vän eller dina kontakter ha ett finger med i det som sker. Lyssna till deras råd och använd dina sociala kanaler för att be om hjälp om du behöver det. Ett fint samarbetskontrakt för det du skapat, kan läggas på ditt bord den här veckan.

Skytten 23/11-22/12

Wow, Skytten, wow! Du lever i tider då allt händer. Det är kärlek, pengar, arbete, hemlycka och sådant enormt flöde för dig nu. Massor av nya möjligheter i arbete bringar gåvor på kontot. Stora summor, som det ser ut. Favoritdagarna den här veckan är måndagen till och med onsdagen. Med ett möte mellan din styrare, Jupiter, i ditt hus för inkomster, och Solen i ditt hus för karriär och offentligt erkännande av status och expertis så… ja, du hör kanske själv. Nu väntar ett stort kliv i arbete och pengar. Du kan ha funderat i många olika riktningar sedan i maj: vilket är ditt nästa steg i arbete? År 2020 kanske tycktes ha lovat mycket men ändå skedde ingenting under den första halvan av året… Men nu sker det! Det ser ut som ett företag inom förlags/publishingvärlden, alternativt inom undervisning, resebranschen eller juridik, är det som uppmärksammar dina förmågor och satsar fullt ut på dig. Se vad som sker på onsdagen och gör dig redo att fira pengar, kontrakt och framgång! Med en glittrande nymåne i din zon för karriär och långsiktig planering, den 17 september, så kan det bli datumet då du startar på din nya position eller livsplan.

Stenbocken 23/12-20/1

Har du planer på att skriva ett kontrakt den här veckan? Fullmånen den 2 september kan mycket väl ha fört ett viktigt avtal eller dokument på tal. Försök då att skriva på under veckans första dagar. På onsdagen får du ett fantastiskt datum för att tacka ja till ett erbjudande eller kontraktsförslag men eftersom Mars, planeten av händelser och initiativ, börjar backa samma dag så är det ännu bättre om du kan skriva under redan på måndagen eller tisdagen. Eftersom Mars befinner sig i din zon för barn och hem så kanske du under tiden fram till och med mitten av november behöver utvärdera livet där hemma en aning.  Du kan ha upplevt mer press och stress där sedan i juni. Får du ihop det med de rådande restriktionerna och det ”nya normala” eller behöver du göra vissa förändringar? Det är som om du har två områden som drar i dig just nu: karriär och familjeliv. Stjärnornas råd är att ge familjesituationen företräde. Karriären verkar flyta på fint.

Vattumannen 21/1-18/2

Du är supermotiverad att ta en ärlig blick på din pengar. Vet du exakt hur mycket du gör av med varje månad? Och exakt hur mycket som kommer in? Tips: Du kan spara in massor om du går igenom alla impulsköp och onödiga abonnemang och liknande. Goda nyheter om din bostad/bostadsaffär eller från någon i din familj som fått ett riktigt ekonomiskt genombrott, kan ha dykt upp dagarna kring fullmånen den 2 september. Det fanns med ett mycket starkt överraskande moment i dessa nyheter. Kanske hade du trott att det som skedde, skulle dröja mycket längre än det gjorde. Nyheter om ett kontrakt eller chansen att ta nya kliv i livet, väntar dig på onsdagen. Planera för att visa upp dina bästa sidor på ett möte, jobbintervju eller rörande en fastighetsmöjlighet.  Redan den 17 september kan en större summa eller ett positivt besked från din bank eller revisor ge dig bevis på att det som väntar dig i september är som guldregn från himlen. Så härligt, Vattumannen!

Fiskarna 19/2-20/3

Det är som om en dimma lättar. Problem och utmaningar som börjar lösas upp så att du kan ana det klara solljuset. Septembers fullmåne den 2 september gav dig nyheter som antydde att en förändring, som var personligen viktig för dig, närmade sig med stormsteg. I veckan som kommer får du en dubbel dos av det lyckosamma i att Jupiter och Neptunus befinner sig i en sextil och att Jupiter och Solen möts i en trigon på onsdagen. Jupiter anses tidigare ha styrt över Fiskarna också. Att nu få med dig bägge dina styrares tur kommer ge dig en skjuts framåt som inget annat tecken kan skryta med. Ett avtal med en annan person ser ut att bli aktuell. Du och dina personliga förmågor av omtänksamhet, omvårdnad och kreativitet kan få en chans att komma fram i ljuset, tillsammans med någon annan. En vän eller nätverk eller intressecirkel som du tillhör, eller till och med internets möjligheter, kan vara gnistan som antänder det vackra fyrverkeriet.

2
119

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00