ANNONS

Horoskop 14-20 september, 2020

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 38, 2020

Morning, Breakfast, Healthy, Minimalist, Phone, Bed

POPULÄRA TAROTLÄGGNINGAR OCH HOROSKOP JUST NU:

Tarotkort, läggning vecka 38, 14-20 september, 2020

KÄRLEKSHOROSKOP sep/okt 2020

Merkuriushoroskop//Det här pratar stjärntecknen om den 5-27 september, 2020

Mars retrograd- horoskop// Här blir det lugnare tempo för stjärntecknen under början av hösten- låt dig inte frustreras!

Tarotkort, läggning KARRIÄR i september 2020

Tarot/kärleksläggning för SEPTEMBER  2020

VECKOHOROSKOP 14-20 SEPTEMBER

Väduren 21/3- 20/4

Veckan startar med kraften att förändra dig. Antningen det handlar om att ta din ekonomi till en ny nivå eller våga ett nytt steg i livet, så finns möjligheterna där. Torsdagens nymåne äger rum i ditt sjätte hus för hälsa och goda vanor i vardagen. Dags att ta ett krafttag för att må bättre och bemästra tiden. Din karriärplanet har ett välgörande finger med i det som sker. Smart förändring på jobbet ser ut att vänta i samma veva. Nyheterna och möjligheterna är klart till din fördel. Nu har du alla chanser att få till något bestående inför framtiden!

Oxen 21/4-21/5

Din styrarplanet, Venus, hamnar lite på kant med Uranus på tisdagen. Det blir inte helt som du tänkt och önskat dig så var beredd att agera flexibelt. Nymånen på torsdagen ger dig chansen att starta ett nytt kapitel avseende något som ligger dig varmt om hjärta. En graviditet, ett barn, en kreativ dröm eller något som innebär lite av ett risktagande. Men, med stor potential att vinna dig lycka och glädje inför framtiden. Våga!

Tvillingarna 22/5-21/6

Det är mycket energier kring ditt fjärde hus för hem och familjeliv, den här veckan. Ett fint möte mellan Solen och Pluto på tisdagen ger dig stor hjälp om du behöver ett banklån. Kanske gör du dig redo att slå ihop dina påsar med en partner och gör dig redo att lämna över nycklarna till din partner eller ta er relation ett steg närmare genom att tala om att skaffa barn eller göra ett större gemensamt inköp. Med nymånen, på torsdag, i samma zon, så kan framtidsplaner för hur du bor och ditt familjeliv få en riktig rivstart den här veckan. Detta bådar gott inför framtiden då det är stora mått av långsiktig potential med från stjärnorna.

Kräftan 22/6-23/7

Ett kontrakt eller viktig möte ger dig fördelar, på tisdagen. Kanske får du en del av en vinst, bonus, ersättning, aktier i/från företaget som du arbetar för, som tack för god insats. Nymånen på torsdagen ger dig chansen att så nya frön gällande hur du kommunicerar och interagerar med andra. Vad du värderar och står upp för i livet, ger dig flöde, och inkomster. En fartfylld vecka med mycket mail och kontakter åt alla håll. Gör dig redo att agera snabbt!

Lejonet 24/7-23/8

Nu sker det goda ting i din ekonomi, och det ser ut att få positiva följder för ditt boende. Med en bättre ekonomi kan du tala med banken, revisor eller ekonomisk rådgivare och kanske få det ja som du har väntat på. Ta kontakt med en chef eller banken redan på måndagen. På torsdagen är det mycket möjligt att du skriver under viktiga papper som handlar om pengar och nytt arbete/nya uppdrag. Din ekonomi kommer utvecklas positivt från och med denna nymåne. Det är som gyllene korn som åker ner i bördig mark. Frodigt och med mycket fina chanser till riklig ekonomisk skörd!

Jungfrun 24/8-23/9

Du står i centrum för det som sker under vecka. Ett fint möte mellan Solen och Pluto ger dig chansen att uppfylla drömmar och egna önskningar, på tisdagen. Det som sker verkar ha att göra med att följa ditt hjärta, men som kräver någon annans godkännande. På torsdagen vänder du blad och inleder en ny personlig resa, som kommer utveckla sig under kommande 6 månader. Det som sker har all chans att bli något som håller för lång framtid. Kanske för alltid. Resultatet som du får kommer bestå över tid. Om du inte kunde misslyckas- vad vill du i livet nu? Nu är det läge att göra slag i saken och agera för att uppfylla dina önskningar.

Vågen 24/9-23/10

Det är precis som om du rustar dig för en stor förändring i livet. Du befinner dig i förberedelsefasen och kanske ligger lite lågt med vad du arbetar på, vilken hälsoförändring du gör eller vad du i tysthet tar farväl av. Det är mycket möjligt att du skriver under ett papper gällande ditt boende och pengar kring tisdagen-torsdagen. Kanske frigör du kapital för att kunna betala av skulder eller för att kunna satsa på en dröm som du än så länge ligger lite lågt med att berätta om.

Skorpionen 24/10-22/11

Din styrare, Pluto, inleder veckan med ett fint möte med Solen, på tisdagen. Du ser ut att få chansen att ta ett helt nytt kliv i livet. Kanske är du en av de första att testa en ny typ av teknik, app, plattform eller ta del av ny forskning. Det är lite banbrytande känsla över det som sker. Med en nymåne i ditt hus för vänner och kontakter så kommer det plinga till i både mobil och maillåda väldigt mycket från och med torsdagen och framåt. Många nya människor kommer att träda in i ditt liv under kommande halvår. Ni möts troligen genom ett gemensamt intresse och mycket möjligt sker mötena i digital form eller kring samtal om internets möjligheter.

Skytten 23/11-22/12

Din styrare, Jupiter, vänder framåt den 13 september. Tiden sedan den 14 maj kan du ha känt att du trevat i olika riktningar. Du kan ha känt dig osäker på framtiden. Men nu kommer det börja klarna lite mer för varje dag! Med en fin aspekt mellan Solen och transformationsplaneten, på tisdagen, så får du en chans att ta nya kliv i livet. Är du redo att ta dig an världen igen? Skriva eller publicera på nätet? Arbeta med ett bokmanus? Sätta dig i skolbänken? Göra upp en pandemisäker reseplan inför framtiden? Nymånen på torsdagen kommer föra med sig nyheter och möjligheter i karriären. Du kan få en riktig drömchans i samband med nymånen. Ett erbjudande kan ge dig högre status, bättre betalt och välförtjänt lön för alla ansträngning som du lagt ned på ditt arbete. Ketchup-effekten- nu kommer all belöning. Äntligen!

Stenbocken 23/12-20/1

De flesta önskar sig en medgörlig Saturnus (som gynnar stabilitet och struktur för att lyckas). Du ännu mer, du styrs ju av planeten. Just detta sker på torsdagen. Nymånen i Jungfrun och ditt nionde hus ger dig chansen att så frön som kommer att få ditt liv att växa i många nya spännande nya riktningar under det kommande halvåret. Det finns en tydlig internationell touch kring det som sker. Ett arbete eller kanske en hälsoresa kan bli aktuell. Att sluka information om hälsa, träning och renlevnad kan öppna nya vägar och möjligheter för dig. Du har verkligen fina aspekter för att påbörja ett nytt livsäventyr som tycks utgå från att göra klok användning av små detaljer/små förändringar, för att åstadkomma stor transformation på sikt.

Vattumannen 21/1-18/2

Hej och hå med alla dessa förändringar som du nu genomlever! Det kan beröra din ekonomi men även dra i hjärtesträngar kring minnen, känslor och rädslor. Det kan bli en intensiv känslomässig vecka kring hantering av något av dessa ämnen. Men, du växer med det som sker. Med en fin aspekt mellan nymånen i din zon för delad ekonomi/skatter/skulder/lån på torsdagen och planeten som utlovar stabilitet så kommer den förändring som du genomgår, att ge dig lugn inför framtiden. Kanske signerar du uder denna vecka ett papper på banken med en kärlekspartner/delägare.

Fiskarna 19/2-20/3

En förening eller nätverk som du tillhör ger dig fördelar på tisdagen. En vän eller bekant kan, alternativt, öppna dörrar för dig. Det som sker lyfter dina energier och din blick mot nya horisonter och möjligheter. Det finns många härliga möjligheter i livet! På torsdagen väntar en nymåne i din zon för seriös kärlek och/eller affärspartnerskap. En fest eller firande med dina närmaste kan gå av stapel eller planera för. Frieri, bröllop eller jubileum av något slag, något som kräver lite längre framförhållning i tid, tycks vara det som ger dig nyheter, möjligheter och att göra. Om du är egenföretagare och har haft tankar på att sammanföra dina kunskaper med en likasinnad affärspartner, så kan denna vecka ge dig chansen att sätta spaden i jorden. Det tursamt att Saturnus bidrar med så fina, stabila energier. Det du startar lovar att hålla för mycket lång tid framöver. Kanske för alltid. Nu ska du våga tänka i nya banor- det gynnar dig.

0
124

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00