Horoskop vecka 40, 2020

Veckohoroskop för alla stjärntecken, 28 sep- 4 okt, 2020. Inlägget innehåller reklam.

Tarotkort, läggning, vecka 40: 28 sep- 4 oktober

Vill du ta din kunskap online? Missa inte: 15% rabatt på Digital She Boss– erbjudandet gäller endast till och med ikväll, söndagen den 27 september.

Väduren 21/3- 20/4

Det är fullmånedags i ditt tecken. Veckan kommer präglas av att hitta en balans mellan vad du vill ha och mår bra i, kontra vad dina närmaste och din kärlekspartner behöver. Hur kan ni mötas i en balans så att alla blir nöjda? Härligaste dagen i veckan blir tisdagen. Då väntar romantiska möjligheter och glada händelser. Med kärleksplaneter i ditt hus för arbete och träning, från och med fredagen, så kan singlar möta kärleken på gymmet eller jobbet. Stadgade mår toppen av att hitta gemensamma rutiner och kanske satsa på att nå ett gemensamt hälsomål. Dela på en personlig tränare?

Oxen 21/4-21/5När din styrare, Venus, möter Mars, på tisdagen kanske du återknyter med någon från din barndom eller har en särskilt härlig dag med dina närmaste i familjen.

Med en fullmåne i ditt tolfte hus, på torsdagen, så kanske du känner du behöver lite extra tid för dig, den här veckan. Finns det något du behöver läka inom dig? Eller rent fysiskt? Du får en chans att tänka lite på ditt förflutna och kanske bestämma dig för att lämna vissa saker eller personer, bakom dig.

Tvillingarna 22/5-21/6

Vänner och bekanta står i centrum för vad som sker för dig den här veckan. På tisdagen kan du få ett riktigt kul möte med en väninna eller syskon. Något som du startade för ett halvår sedan, såsom ett samarbete eller planen mot att uppfylla en livsdröm, når en kulmination. Mycket nyheter och fakta ger dig underlag att utvärdera- såsom kanske hur du använder internet för ditt sociala liv. Du får en chans att se på vad du har uppnåt hittills och fundera över hur du vill fortsätta framåt.

Kräftan 22/6-23/7

Du når en avgörande punkt i karriären, kring torsdagens fullmåne. Det senaste årets ansträngning- har det gett det resultat som du önskade dig, eller är det dags att sikta mot nya mål? Nyheter om pengar och ekonomiska möjligheter väntar på tisdagen. Det är kopplat till ditt arbete, kanske gällande en diskussion eller överenskommelse som du hade en tid tillbaka. Det ser positivt ut.

Lejonet 24/7-23/8

Venus i ditt tecken får dig att utstråla harmoni, skönhet och flärd. På tisdagen har du verkligen tur och flöde med dig. Du får en chans att expandera i livet. Det handlar troligen om din karriär som ger dig nya möjligheter i nya spännande riktningar. Ett nytt äventyr startar! Fullmånen på torsdagen markerar att du når en viktig transitionspunkt gällande ett ärende som har att göra med en utbildning, resa, juridiskt ärende, förlags- eller pusblishing- världen eller internationella möjligheter.

Jungfrun 24/8-23/9Fullmånen på torsdagen färgar denna vecka för din del.

Den lyser upp ditt åttonde hus för passionerade relationer och karma, men även delad ekonomi, lån och skatter. Nu kanske det är dags att byta husnycklar, köpa något gemensamt med en partner eller kasta dig in i en het romans som känns ödesmenad? På fredagen flyttar kärleksplaneten in i ditt tecken och ge dig där extra ”det”. Förbered dig på mycket flirtiga blickar och en känsla av att allt flyter i livet, under kommande veckor. Grattis!

Vågen 24/9-23/10

Solen lyser upp ditt tecken och du får en chans att fundera över vad DU önskar dig under ditt kommande halvår och år. Tisdagen kan bjuda på en romantiskt känsla med någon som du tidigare bara tänkt på som vän. Ett hobbyevent (dans/sång/teater/kreativ workshop) kan, alternativt, vara där du möter en ny spännande person. Vid fullmånen på torsdagen ställs dina personliga önskningar mot vad din partner önskar sig. Hur kan du och en partner tänka för att alla ska bli nöjda i relationen?

Skorpionen 24/10-22/11

Nu börjar det röra på sig i ditt sociala liv och med vänner. Om sommaren har varit ovanligt fattig på möten med goda vänner, syskon eller grannträffar så kommer du snart märka hur det börjar vända. En fullmånen på torsdagen lyser upp ditt sjätte hus för hälsa och dagliga plikter. Ett nytt arbete eller chansen atta nå en avgörande punkt gällande träning och kost, väntar. Dags att sätta nya mål! Från och med söndagen rör sig din styrare, Pluto, framåt. Klarhet gällande val kring livsriktning väntar äntligen!

Skytten 23/11-22/12Din ekonomiska planet vänder framåt, på tisdagen. Det som känns som det har stått still sedan i maj, ekonomiskt, får ny energi framåt. På tisdagen kan du även få goda nyheter i kärlek. Är det en person från dåtiden, möjligen med utländsk koppling, som dyker upp igen? Vid torsdagens fullmåne på torsdagen når du ett avslut gällande något som ligger dig mycket varmt om hjärtat, såsom möjligheterna för ett barn, planer på en graviditet, en satsning på att starta ett eget kreativt projekt eller företag.

En kärleksaffär som inleddes för ett halvår sedan kan likaså nå en avgörande punkt. Dags att göra relationen officiell?

Stenbocken 23/12-20/1

Din styrarplanet, Saturnus, vänder framåt på tisdagen. Detta är goda nyheter för dig. Sedan i början på maj kan du ha känt att du har trevat i olika riktningar men inte riktigt vetat vilken väg som är den bästa att välja. Snart kommer du att veta det! På torsdagen väntar en fullmåne i ditt fjärde hus. Något i ditt hem eller kring en familjerelationen kulminerar. En flytt eller försäljningsprocess, som inleddes för ett halvår sedan, kan nå sitt slut. Nyheter om att din familj är på väg att bli större kan komma i och med besked om en graviditet eller barnafödelse i familjen.

Vattumannen 21/1-18/2

Tisdagen är skimrande för din del. Festligheter, kul kontakt med vänner/syskon/grannar och romantik lyser upp din dag. Fullmånen på torsdagen markerar slutet på en resa, som du påbörjade för ett halvår sedan. Hur har du interagerat med andra de senast sex månaderna? Hur har du kommunicerat med vänner och rört dig i dina kvarter? Tagit del av information och nyheter? Nu väntar en ny era som känns lite mer spännande än den har varit på sistone.

Fiskarna 19/2-20/3Nyheter om pengar och ekonomi väntar dig på tisdagen. Anledningen kan vara att ett barn meddelar nya planer eller att du känner dig inspirerad att följa ditt hjärta gällande ett kreativt projekt. Fullmånen på torsdagen markerar slutet på en halvårsresa där dina personliga värderingar, ägande och pengar stått i centrum. Minns du vad du inledde för förändringar gällande dina pengar för ett halvår sedan? Nu får du en chans att summera hur du framöver ska hantera din budget och det du äger. På fredagen flyttar kärleksplaneten, Venus, in i ditt kärlekshus och bjuder dig på härliga kommande veckor då livet känns mer i synk och harmoni än normalt. En särskilt fest eller firande kan bli aktuell snart.