ANNONS

Veckans ”Att inte Göra”

/

Egentligen är följande aktiviteter inte endast veckans ”Att Inte Göra” utan sådana tendenser som hängt med ett tag. Då några av er hört av er i kommentarsfältet och via mail och antytt att det känns som vissa saker ”står helt stilla”, kanske detta kan trösta en aning.

Skönhet och pengar

Venus, även kallad Lilla Lyckans Planet, styr över skönhet men också pengar och framgång. Hon befinner sig i en så kallad lågenergiperiod fram till den sista januari. Starka kännetecken för en tupplurs-period är just att det känns som om allt stannar av. Om just du har ett karriärshus som styrs av Venus, betyder det att samma tur och ekonomiska flöde som i vanliga fall inte är med dig. Fortsätt att undvika besök  hos tandläkare, skönhetsklinik och hårsalong, som bestående och radikalt förändrar ditt utseende och din stil. Lägg de tiderna till februari månad istället.

Avtal och kommunikation

Merkurius gör sig beredd att gå ner i samma sömniga tillstånd som Venus. Han kommer göra det samtidigt som Venus vaknar till liv. Eftersom man kan känna av en begynnande sömnig Merkurius period redan en vecka innan han officellt går och lägger sig så innebär detta att vi alla bör få ordning på papper, kommunikationer och kontrakt och avtal innan den 24/25 januari. Merkurius kommer inte vara att räkna med förrän mars månad startar.

Tänk ”utvärdera”

Mitt bästa råd i situationer då” inget händer” är att se över redan existerande projekt och relationer eller hemsituationer. På så sätt är man redo att agera med full kraft när planeterna visar sig från sin bästa sida.

Full fart framåt från och med mars månad!

Det astrologiska hussystemet börjar med Väduren, som styr över det första huset. Hans energi kommer vi inte in i förrän den 21 mars. Innan dess ska vi gå igenom den mer introspektiva perioden av Fiskarnas tecken. På det sättet kan man se det som att det astrologiska året faktiskt inte startar förrän Väduren gör entré. Då följer också en ruskig fart.

Så ni som tycker att det är jobbigt med all tystnad och avsaknad av action; bida er tid, putsa era projekt och planera utan panik över att inget konkret sker just idag. När saker och ting tar fart kommer ni vara glada att ni förberedde er så mycket och fick en chans till den här lugna perioden. Försök att ha tillit till att allt sker av en mening och att, om det nu är superlugnt, så är det för det bästa. (Hur många gånger har man inte hett önskat sig fart men först i efterhand förstått och t o m tackat för att de sakerna inte tog fart förrän mycket senare än då man önskade sig dem?)

Vad säger ni om det?

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00