ANNONS

Poppar det upp drömmar och känslor från förr?

/

Merkurius backar i drömska Fiskarnas tecken. Fiskarna är det tecken som styr det sista, och tolfe huset, i zodiaken. Här finner man det man helst gömmer i garderoben och inte talar med någon om. Fiskarna symboliserar även healing, spiritualitet och fantasier.

Drömmar om det liv man en gång levde

Har ni drömt väldigt starkt om det förgångna den senaste nätterna? Situationer, relationer och upplevelser som ni för länge sedan lämnat kan knacka på dörren i drömmarnas värld. Men även i det dagliga livet. Merkurius vill ju som bekant gärna bringa tillbaka det förgångna för att man ska få en andra chans till utvärdering. Antingen får man en bekräftelse på att man valde och gjorde rätt i det förflutna, eller så inser man att tiden är knapp för att väcka till liv det som varit igen.

Två läsare har hört av sig och sagt att det är full fart på falskspel och intriger i dennes liv, en annan att humöret känns undermåligt.

Fiskarnas känslomässiga värld

Eftersom Fiskarna är just  förknippat med känslor i det dolda är det möjligt att falskspel blir lite extra uppenbara. Merkurius smyger inget vidare när han sover och du få troligen reda på saker som skulle hållits dolt för dig. En slags välsignelse i förklädnad, kan man säga.

Man kan naturligtvis inte skylla allt som är dåligt på att Merkurius befinner sig i lågenerginivå, men om du ser en tydlig förändring i det falskspel omkring dig som du beskriver när mars börjat, ska man inte utesluta att Merkurius hade ett finger med i spelet. Hur ditt personliga horoskop ser ut har störst betydelse i frågan.

Lite extra förbannad och less?

Ett allmänt risigt humör, kort stubin med mera,  kan också ha att göra med Merkurius backande position och beror likaså på hur ditt personliga horoskop ser ut. Men den fyrkant som jag beskrev i veckohoroskopet  i söndags, för vecka 7, bringar onekligen spänning i luften. Vi slits mellan att vilja förändra oss och att hålla allt i schack. Det är som att gå som katt kring het gröt: starkt frustrerande. Bästa rådet? Försök att bena ut vad du verkligen måste ta tag i och förändra. Frustration är oftast ett resultat av att vi vet att något inte är bra och att vi måste ändra på något för att hitta balansen igen. Det ger oss också lågt humör. Om det är till någon tröst kan slutet av veckan, med fullmånens kulminerande energier, ge riktig fart för att komma vidare.

Snart lite roligare, socialare energier!

Merkurius kommer att byta tecken på onsdag. Från drömska Fiskarna till nätverkande Vattumannen. En utmärkt tid för att återknyta kontakten med gamla vänner, nätverk, organisationer och kontakter. Detta är en mer öppen energi, än Fiskarnas känslomässigt kluriga. Det kommer kännas lite lättsammare och, förhoppningsvis, roligare.

Hoppas det hjälpte!

Jag önskar er en fortsatt fin dag!

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00