ANNONS

Månadshoroskop

/

Jag har två horoskopsidor som är mina absoluta favoriter och det vore snålt av mig att inte inviga er i min hemlighet.

Den ena, har jag redan berättat om; AstrologyZone av Susan Miller. Astrologyzone levererar det utan jämförelse absolut bästa månadshoroskopet, gratis, kring den första dagen i varje månad. Håll alltså utkik där för att läsa Susans månadshoroskop för alla tecken. Jag misstänker att det kommer imorgon eller på söndag.

Några som redan har lagt upp sitt månadshoroskop är tvillingsystrarna från AstroTwins. De skriver på ett hippt sätt om stjärnor och har inspirerat mig mycket. Som Carrie Bradshaw-möter-astrologi, skulle man kunna säga. Inte konstigt att de  fått uppdraget att skriva astrologi för tidningen ELLE. Dessutom arrangerar de underbara astrologikurser i Mexiko, något som jag var mycket lockad av i somras. Men med en läsekrets på några miljoner astrologifantaster hann jag inte knipa någon plats. Nästa gång är jag förhoppningsvis snabbare. HÄR kan du i vilket fall redan nu läsa deras månadshoroskop för mars månad. Även AstroTwins horoskop är gratis.

Jag vill självklart att ni ska älska mina stjärnor och horoskop och hoppas att ni återkommer hit för att läsa men jag vill också tipsa er om mina astro-tips på nätet. En balansgång där den snåle skulle säga att jag absolut inte ska nämna några ”konkurrenter” och motpolen som istället ser dessa astrologer som kollegor och förebilder. Jag tycker att snålhet är riktigt tråkigt och älskar dessa astrologer. Nu är det bara för er att testa på och se vad ni tycker. Berätta gärna!

Hoppas ni får en fortsatt härlig fredag!

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00