ANNONS

1 år av bloggande på Amelia!

/

Idag är det exakt ett år sedan jag började blogga här på Amelia. Det hände supersnabbt och jag fick ta fina bilder hos fotografen Annevi Petersson. Jag är inget vidare van att posera framför kameran och kände mig mest som ett rådjur i strålkastarsken när vi testade att ta några bilder inomhus. Ute i friska luften med lite grönt omkring mig kände jag mig dock bekvämare.

När de första blogginläggen publicerades befann jag mig i Italien, på Sicilien, på bröllop. Jag kontrollerade maniskt att varje upplägg verkligen publicerades och hoppades så klart att bloggen skulle få lite läsare. Idag, ett år senare, har ni läsare helt överträffat mina förväntningar. Jag har fått kontakt med så många av er personligen och ni är så många som läser. Det glädjer mig mer än ni kan ana.

Idag firar jag alltså ett år som Amelias astrologi-bloggare och har dessutom skrivit under två bokkontrakt och fött en underbar dotter. Det är ett drömår för mig. Helt i enlighet med mina astrologiska förväntningar också, kan tilläggas. Turplaneten Jupiter befinner sig i Lejonet i mitt första hus: kreativitet, barn och roligheter. Kunde ju inte stämma bättre!

Tack alla ni som läser här och ger mig möjlighet att leva min dröm!

Stora kramar

Helena

PS Ni kan även kika in på Helenas Horoskop på Face Book om ni vill. Där försöker jag uppdatera om lite annat som händer i mitt liv.

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00