ANNONS

Lyckodag idag!

/

Jag gillar de här dagarna! Den 15- 17 sätter energiske Mars fart tillsammans med optimisten Jupiter. Jag skulle vilja påstå är IDAG är en av de bästa dagarna på det här året!

Använd idag och imorgon till att initiera en ny plan. Båda planeterna befinner sig i petige, detaljerade Jungfruns tecken. Framåt, framåt men endast via planerat schema. Jungfruns ämnen: hälsa och dagliga arbetsrutiner får en extra skjuts nu. Nyheter om anställda, förändringar på arbetsplatsen, trender gällande detox och rening av olika slag kommer troligen sväva i luften och vi vill alla känna att vi gör någon nytta med det vi sätter fart med. Arbetet och/eller detoxen har ett högre mål som måste nås om det ska vara värt resan.

Frågan är bara VAD vi sätter fart på?

Lycklig fredag och helg till er alla!

Kramar

Helena

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00