ANNONS

Studera astrologi

/

Många är intresserade av att lära sig mer om astrologi. Under sommaren har jag besökt sidan Astro mer än någonsin. Har dubbelkollat tider och datum i planetalmanackorna för att sedan skriva in det i bokmanus. Jag hittade då den här länken till olika astrologiskolor. Om du är intresserad av att studera astrologi finner du nog något spännande där. Annars är det bara att bege sig till någon härlig bokhandel, fysisk eller på nätet, och klicka hem klassikerna i ämnet. ”Planets in transit” av Hand, är exempelvis en bra början när det gäller tolkningarna av planeterna i de olika horoskophusen.

Glad lördag!

Kramar

Helena

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00