ANNONS

Astro för alla stjärntecken 29 september- 12 oktober

/

En av årets bästa nymånar äger rum den 1 oktober. En perfekt dag för en förlovning eller ett bröllop. En fest kan få en närmast magisk stämning tack vare fina vibbar från skönhetens planet Venus och drömska Neptunus. Den 4 och 5 oktober kan vi få mycket kloka råd från en erfaren person. Den 11 oktober gynnas resor, lämna in bokmanus, förläsande eller skapandet av en app. 

Väduren 21/3- 20/4

Du befinner dig i din årliga kärlekstopp. Nymånen den 1 oktober kan bli kronan på verket i en kärleksrelation men också gällande ett affärssamarbete. Hittar du en ny kollega? Det finns pengar att tjäna genom att låta din ekonomi genomgå en detox. Rensa och sälj det du inte behöver. Bäst just nu: Kärlek och resplaner den 11 oktober.

Oxen 21/4-21/5

Du är populär nu och dina vänner vill ha med dig överallt. Du är aktiv i kärlek och mer sugen på sex och närhet än vanligt! Ju mer du minglar och träffar folk, desto bättre går det för din ekonomi. Vid nymånen den 1 oktober startar du något nytt gällande arbete eller hälsa. Sök arbete då!  Bäst just nu: Pengarna den 11-12 oktober!

Tvillingarna 22/5-21/6

Du befinner dig en rolighetsperiod! Resor, kärleksflirtar och skoj upplevelser lär dugga tätt. Nymånen den 1 oktober är utmärkt för att satsa på en graviditet eller lägga upp planer för att umgås mer med barn i närhet. Kreativa projekt får sig också en energiskjuts. Bäst just nu: Glada nyheter gällande hem och familj den 11 oktober.

Kräftan 22/6-23/7

Familjen och ditt hem är i huvudfokus nu. Den 1 oktober är en dag då planer på en flytt eller förändringar i familjen kan komma på tal. Det ser lyckligt ut. Nyheterna om att ett barn är på väg kan dyka upp. Bäst just nu: Sök arbete eller uppdatera din bil eller smartphone den 11 oktober. Försäljning och PR är gynnade områden.

Lejonet 24/7-23/8

Behöver du en bil? Eller en ny dator eller smartphone? Den 1 oktober är dagen D för att uppdatera dina sätt att resa och kommunicera. Ett nytt projekt gällande skrivande eller undervisning kan likaså stå på agendan. Du är lättlärd nu. Din kreativitet är lönsam. Bäst just nu: En utbetalning glädjer dig den 11-12 oktober.

Jungfrun 24/8-23/9

De befinner dig i en ekonomisk topp. Kanske en av ditt livs bästa, faktiskt.  Nu gynnas att arbeta hemifrån eller att satsa på områden som är relaterade till hemmet eller familjen. Fastighetsbranschen är så rätt nu och under det kommande året! Bäst just nu: Pengar, inkomster och värdeökning av dina tillgångar den 11-12 oktober.

Vågen 24/9-23/10

Hej personlig nystart! Du är redo för en ny resa i livet och gör dig redo att starta den 1 oktober. Du vill resa mer, njuta mer och ha roligt nu. Det är en utmärkt period för att resa och lära dig om nya saker och platser. Du kan tjäna pengar som förläsare eller expert. Bäst just nu: Försäljning och PR har flöde den 11-12 oktober.

Skorpionen 24/10-22/11

Du är lika andlig som en guru! Nattliga drömmar med budskap, healers och tarotkort tycks invadera ditt liv. Lyssna till råden. En bra period för att ta hand om din hälsa och återhämta dina energier på ett SPA eller även ett sjukhus. Bäst just nu: Den 11-12 kan du nå ett genombrott gällande ett projekt som du planerar i hemlighet.

Skytten 23/11-22/12

Du möter så mycket nytt folk nu! Mingel och nätverkande står högst på din agenda. Det är dags att njuta lite efter allt ditt hårda arbete det senaste året. Folk är imponerade av dig och vill ha dig i sin närhet. Kanske får du förfrågan om att undervisa eller föreläsa. Bäst just nu: Karriärnyheter och möjligheter den 11-12 oktober.

Stenbocken 23/12-20/1

Du får en chans till nystart i karriären den 1 oktober. Du lär stiga i status rejält under det kommande halvåret. Mer pengar på kontot kan du också förvänta dig! Din välvilja om andra ger dig mer flöde på jobbet. Höga chefer tilltalas av din arbetsetik. Bäst just nu: Ett arbetserbjudande den 11-12 oktober kan förändra din värld.

Vattumannen 21/1-18/2

Detta är den perfekta tiden för att ge sig iväg på en långresa eller starta en högre utbildning. Den 1 oktober kan vara dagen som sätter allt i rullning. Studenter har tur och framgång på tentor och prov. Bäst just nu: Kärleksvibbarna på universitet och föreläsningar den 11-12 oktober. Den som lär dig något, öppnar ditt hjärta.

Fiskarna 19/2-20/3

Din hälsa är mycket bättre. Detox hjälper dig ytterligare på traven. Den 1 oktober kanske du inleder en viktig process för att frigöra dig från begär till mat eller dryck. Att se över ekonomi du delar med någon annan, såsom en partner, kan också bli aktuellt. Bäst just nu: Ekonomisk rådgivning vägleder dig den 11-12 oktober.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00