ANNONS

Horoskop vecka 5, 2017

/

Årshoroskop 2017 för alla stjärntecken finner ni HÄR.

Nymånevibbar i tekniknördarnas tecken; Vattumannen

Vi startar veckan laddade med nymånens energi. HÄR kan ni läsa mer om vad nymånen i Vattumannen gynnade och vilket livsområde som aktiverats för de olika stjärntecknen.

Detta var/är en toppenmåne för att sätta fart på olika samarbetsprojekt eller komma igång med ett nytt jobb som går ut på att använda ny teknik såsom appar, system eller mjukvaror. Nyheter gällande Vattumannens områden och särskilt med koppling till det livsområde som berörs, kan komma denna vecka. Önskar man en förändring gällande någon av dessa frågor ska man agera inom de 10 efterföljande dagar från och med den 28 januari.

Övriga planethändelser under vecka 5:

Shopaholic?

På onsdagen den 1 februari möter Merkurius turplaneten Jupiter i en kvadratur. Merkurius befinner sig i Stenbocken och Jupiter i sköna Vågens tecken. Om du under denna dag drabbas av en plötsligt lust att köpa dig något vackert från ett företag med anor och hög status, se då till att hålla i ditt kreditkort lite extra. Ett bra erbjudande innebär inte att du verkligen behöver saken ifråga. Bara att du lockas enormt för att det verkar vara så ”billigt” mot var det brukar kosta. Tänk efter före!

Kärlekshändelser går snabbt

På fredagen den 3 februari flyttar vackra Venus, styrare av Vågen och Oxens tecken, in i Väduren. Nu kommer vi bli mer modiga i kärleksfrågor. Nu är det slut med att gå som katt kring het gröt och istället ta initiativ och fråga, ringa eller maila den där speciella personen. Vi blir troligen också mer rastlösa. Allt som inte är omedelbart, positivt gensvar på visat intresse strykes från listan. Hepp.

Venus rör sig genom Vädurens tecken under hela februari månad. Så även i mars men då kommer hon att befinna sig retrograd under större delen av månaden. Detta kommer ge oss en väldigt eftertänksam och, till del, oklar månad (mars) gällande kärleksfrågor. Men låt oss nu stanna i februari.

Jupiter retrograd

Jupiter, den stora turplaneten, kommer bege sig retrograd på måndagen den 6 februari. Han vänder framåt igen först den 9 juni.

Jupiter styr Skyttens tecken och det nionde huset. Häri ingår: publishing, juridik, utlandsärenden, entreprenörskap, högre studier och vidgade livsperspektiv.

Det kommer fortfarande finnas flöde gällande dessa områden, men inte alls så mycket som vanligt. Nu och fram till och mitten av juni är det klokast att se över projekt eller planer som redan satts i verket gällande dessa områden.

Om du står i begrepp att lansera en bok, publicera en ny blogg eller inleda en rättsprocess är det ett gott råd att fundera, planera eller finputsa fram till och med i juni. När Jupiter sedan har fått fart framåt igen, kan du sjösätta det du arbetat med. Detta gäller alltså om du inte har agerat innan den 6 februari.

Det finns ett undantag från rådet att inte agera: Jupiter retrograd kan föra med sig personer eller situationer från det förgångna. I sådana fall är det en bra tid för att gå framåt.

Måndagen den 6 februari ligger visserligen i nästa vecka men jag ville ändå ge er en notis om att det nu är i allra högsta grad sista minuten för att sätta fart med något av Jupiters ämnen.

Detta är för egen räkning den period då jag djupdyker in i bokmanus och jobbar på min kammare. Sedan är det dags att skicka iväg manus när Jupiter gått framåt.

Skyttar, som har jobbat hårt sedan julen 2014, har kommit en lång väg men under Jupiters retrograd period blir det en återblickarnas tid. Funderingar kring livsriktning kan bli en effekt. Är det dags att välja ny bana i livet? Eller återvända till det förflutna?

Förvirring kommer bytas ut mot klarhet i början av sommaren.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

PS Tycker du om mina horoskop kanske du även tycker om min bok ”Låt stjärnorna leda dig till framgång”. En manual med datum och tider för de kommande åren för att du på bästa sätt ska kunna använda planeternas rörelse över himlavalvet till fördel för dig! Skriven för att passa såväl astrologifantasten som nybörjaren.

Nu även på danska och finska!

Låt stjärnorna leda dig till framgång (inbunden)

PS 2.

Min fantastytrilogi, Fortunatas Profetia, som fått fina reaktioner från såväl barn, vuxna och fantasyexperter, finns även den ute. En magisk berättelse som utspelar sig i Gamla Stan i Stockholm. Den perfekta gåvan till fantasyfrälsta! En eller som en saga för vuxna. Många vuxna hör av sig och säger att de läser och älskar. Så roligt!

 (häftad)

3
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00