ANNONS

”Arga dagarna” är över

/

Pluto och Merkurius kvadratur igår fredag var som att föra en ständig kamp med arga känslor. Allt trilskades och vägrades på något sätt. Jag tycker den känslan färgade dagarna onsdag-fredag i veckan.

Bara att djupandas och tänka att ”även detta kommer gå över”.

Nu äntligen är det lördag och jag tycker redan att söndagens bra mycket härligare möte mellan Merkurius och innovative Uranus piggar upp. Nya, fräscha tankar istället för en känsla av att bara slå huvudet i väggen.

Jag skriver tokigt bra med den här nya vibben! Därför tänker jag göra ett undantag och skriva även denna dag. Ibland har jag dagar när det går oerhört långsamt att producera text. Idag har jag redan rasslat ned 3 sidor på en timme.

Kvalitet eller kvantitet? Jo men baske mig, det här håller nog!

Vad gör ni andra denna lördag?

Såg av en slump att JK Rowling släppt en ny bok,”Hogwarts Library”. Vad kul! Hennes världar är underbara att försvinna in i.

Ännu så länge finns den endast på engelska. Den är redan slutsåld på de svenska nätbokhandlar jag tittade in på. Men Amazon har den HÄR.

Ha en underbar dag och njut av livet!

Kramar

Helena

0
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00