ANNONS

På bloggen denna vecka

/

Den här veckan blir det fler horoskop än någonsin! Jag sätter mig idag för att förbereda ett inlägg om hur vi påverkas när actionplaneten, Mars, gör sitt inträde i Lejonets tecken den 20 juli, samt ett inlägg om vad det innebär för samtliga stjärntecken när Solen skiftar in i Lejonet på lördagen.

Varje år är indelat i 12 stjärntecken och när Solen rör sig genom vart och ett av dem brukar jag kalla det för en årlig topp av något slag. Det kan vara den årliga karriärtoppen, den årliga kärlekstoppen eller den årliga mingeltoppen. Ja,  ni förstår.

Eftersom ett nytt nr av amelia kommer ut i veckan innebär det också att det väntar ett 2-veckorshoroskop här på torsdagen.

Och så har vi naturligtvis den fina och superenergiska nymånen och alla dess möjligheter. Det inlägget kommer samma dag som nymånen, den 23 juli.

Jag hoppas att ni ska tycka om det som väntar!

Ha en fortsatt härlig måndag!

Kramar

Helena

0
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00