ANNONS

Datenight

/

Sommarromantiskt i garderoben passar bra för den kommande helgens härliga kärleksvibbar. Jepp, helgen den 29-31 juli lovar mycket goda överraskningar i kärlekslivet. Venus och Uranus möts och det kommer bli sexigt, romantiskt och oväntat kittlande!

Om jag hade gått på date hade jag valt plagg i stil med de nedan. Jag tror på uttrycket ”i svart kan man erövra världen” men om man vill framstå som lite mer romantisk älskar jag rosa och ljusa färger. Det är extra fint om man är lite brun så här på sommaren (förhoppningsvis i alla fall…).

Rosa spetstopp,

Ljusa jeans från Scotch & Soda.

Espadrillos från Odd Molly

Kuvertväska från By Malene Birger.

Klänning från Gestuz i sidenliknande material

Jag gillar också verkligen ringen i detta smyckesset.

Något av det som också faller er i smaken? Hur klär ni er inför date eller romantisk middag?

Kramar

Helena

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00