ANNONS

Nymånehoroskop 18/11

/

Nymåne i Skorpionens tecken

På lördag är det nymåne i Skorpionens tecken. Mars befinner sig i opposition till Uranus och i kvadratur till Pluto. Jag gissar att den här nymånen kan bringa massor av oväntade nyheter och, eventuellt, utmaningar (särskilt med koppling till skatter, arv, testamtente, gåvor, bidrag, banklån) som kan kräva tid för att reda ut.

En nymåne markerar starten för en 6-månadersprocess som ger oss en chans till utveckling och nyheter inom det livsområde som nymånen berör. Detta är olika för alla stjärntecken. I centrum för denna nymånen stor Skorpionen, då nymånen äger rum i Skorpionen första hus. Med beaktande av var de olika stjärntecknen får besök av nymånen så har jag skrivit nymånehoroskopet.

Agera från och med lördag och under de tio dagar som följer på nymånen.

Så här påverkas stjärntecknen:

Väduren: Nu kan du får en möjlighet att investera i ett nytt spännande projekt. Nyheter kring gemensamt ägande, bolån eller ärenden kring personlig utveckling är likaså gynnade. Be en jurist om hjälp med det finstilta om du känner dig redo att köpa/sälja egendom med en partner. (8 huset aktiveras)

Oxen: Ditt sjunde hus aktiveras, kärlek och affärssmarbeten står på din agena. En chans att börja en ny era i ditt kärleksliv kan bli aktuellt. Likaså att t nya steg med en företagspartner vars erfarenhet kompletterar din.

Tvillingarna: Ditt sjätte hus, alias huset för dagliga plikter, ansvar och hälsa, lyses upp av nymånen. Ett nytt arbete eller ett nytt detaljrikt projekt kan ge dig att göra. Om du vill söka ett nytt jobb- använd dig av denna nymåne. Alternativt kanske du ger detox, yoga, meditation eller psykologisk rening en chans för att stärka din hälsa.

Kräftan: Ditt femte hus får fart vilket gör att fertilitet, barn eller skapandet av kreativa projekt hamnar i fokus. Det femte huset är även nöjets och glädjens hus.  Är det dags att försöka bli gravid, göra dig redo för en förlossning eller kanske planera för en riktigt härlig resa? Om du arbetat med någon form av skapande är nymånen en bra tid för att visa världen det du åstadkommit.

Lejonet: Något i ditt hem eller familjeliv hamnar i centrum vid den här nymånen. Ditt fjärde hus aktiveras. Känslor från det förgångna kan blossa upp och kanske behöver du fokusera på att släppa sådant som varit. Vi är så mycket mer än våra minnen! Fakta kring ditt och din familjs finanser kan ge dig nyheter från banken eller låneinstitut.

Jungfrun: Med det tredje, kommunikativa huset, upplyst av nymånen kan en kortare resa bli aktuell. Kanske för att hälsa på ett syskon eller för att du och en granne bestämt er för en kortare roadtrip. Alla former av intellektuella planer, såsom en kurs eller föreläsning, kan också dyka upp. Bokar du in dig på ett seminarium eller beställer hem intressanta, självutvecklande böcker?

Vågen: Har du slarvat med ekonomin? För mycket ”småsvinn” som du gör av med utan att tänka på det? Nu, med nymånen i ditt andra/ekonomiska hus, får du en chans att lägga upp en ny ekonomisk plan. Ett banklån kanske behövs för att reda ut situationen. En ny inkomstkälla eller värdering av dina tillgångar/fastighet/boende kan också bli aktuell.

Skorpionen: Dags för årets nystart! Du befinner dig i ditt årliga astrologiska nyår. Se nymånen i ditt första hus, med fokus på dina önskemål och drömmar, som en chans att sätta nya mål inför det kommande året. Vad vill du ha åstadkommit om ett halvår? Och om ett år?

Skytten: Ditt tolfte hus, alias det dolda huset ger dig allt ljus på känslor och minnen som du troligen helst kontemplerar över i ensamhet. Är det dags att släppa det som varit en gång för alla och sedan bara blicka framåt. Ingen kan konsten som du att välja optimistens väg! Alternativt kan någon ny person leta sig in i ditt liv. En känsla av själsfrände eller skyddsängel kanske kan beskriva upplevelsen när ni möts.

Stenbocken: Du kommer träffa så mycket nytt folk i samband med denna nymåne. Den infaller i ditt elfte, nätverkande, hus. Ytligt bekanta genom jobb eller genom något av dina intressen ger dig kanske massor av nya namn att komma ihåg eller vänskapsrelationer att lägga till på Facebook. Välgörenhet, internet och teknik står i centrum för det du lär eller kommunicerar kring

Vattumannen: Detta kan bli din chans att få ett toppjobb. Nymånen i ditt tionde hus och din karriärzon för status och högre beslutsfattares bekräftelse är upplyst. Tillsammans med den stora och den lilla lyckan, Jupiter och Vennus, i samma hus, kan du förvänta dig massor av nya händelser kring din karriär eller dina framtidsplaner. Ett nytt jobb skulle innebära högre status i din bransch och en bättre lön. Ett viktigt karriärsteg.

Fiskarna: Nymånen äger rum i ditt nionde hus. Det nionde huset styr över juridiska ärenden, likaså frågor kring högre utbildning, nya livsperspektiv och utlandsresor. Om du har en samägandefråga att ställning till, be en personlig bankman eller familjejurist om råd. Likaså som du står i begrepp att inleda en rättsprocess eller skriva testamente eller gåvobrev. Om du drömt om studier vid högskola eller universitet eller en längre resa, använd nymånen för att skicka iväg en ansökan eller börja titta på resor. Nymånen kan transformera ditt livsperspektiv. Gör dig redo att släppa sådant som inte gynnar dig. Då blir ryggsäcken lättare på din väg framåt.

1
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00