ANNONS

Astro för alla stjärntecken 23/11- 6/12

/

2-veckorsastro

Lördagen den 25/11 är fantastisk för att knäcka en riktigt smart idé. Brainstorm! Det vi skriver under eller skakar hand på den 28/11 har potential att hålla för långt tid framöver. Kanske till och med för alltid. Helgen 2-3/12 lovar romantik, lyx och sexiga vibbar. Bjud din kärlek på middag i vacker miljö. Handla julklappar tidigt i år, gärna redan innan den 3/12.

Väduren 21/3- 20/4

Inkomsterna ökar i december och du är snabb att spendera. Risk för att du går till överdrift när du shoppar från och med den 1/12. Fullmånen den 3/12 ger dig en chans att komma i mål med en kurs eller säljprojekt som pågått det senaste halvåret. Bäst just nu: Höj blickarna mot utlandet och en chans att vila ut på andra breddgrader.

Oxen 21/4-21/5

Din ekonomiska planet, Merkurius, backar den 3/12-23/12. Ekonomin kan kännas oklar och behöva en utvärdering. Undvik att köpa dyra saker efter den 3/12. Fullmånen den 3/12 ger dig viktiga nyheter om pengar och ditt ägande. Bäst just nu: Sex, närhet och mer heta känslor är det som tar ditt kärleksliv till nya nivåer i december.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du är uppmärksam på dina vänner och nära och kära. Du sätter andra först i ditt liv. Samtidigt är du populär i din bekantskapskrets och kan få mycket kul inbjudningar.  Ditt kärleksliv blir bättre för var dag. Fullmånen den 3/12 markerar ett personligt, viktigt avslut. Bäst just nu: En tre-årig kärleksprövning är snart över.

Kräftan 22/6-23/7

Solen ger dig en chans till expansion inom din ekonomi. Du är mer modig och kanske investerar pengar. Satsa då gärna på resebranschen eller ett bokprojekt. Vid fullmånen den 3/12 får du en chans att släppa en relation som stjäl energi ifrån dig. Det är även en god tid för kroppslig läkning. Bäst just nu: Hemliga karriärplaner smids.

Lejonet 24/7-23/8

Grattis! Du tjänar pengar på saker du älskar och unnar dig mer av det goda i livet. Reseplaner, kärleksflirtar och kreativa projekt dominerar i ditt liv. Satsa på graviditet nu! Fullmånen den 3/12 levererar nyheter om ett samarbete och sociala medier. Bäst just nu: Efter tre tuffa år blir livet äntligen roligare för varje dag!

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt kärleksliv förbättras lite hela tiden. Du är klarare över vad du vill ha i kärleken. Din karriär står i centrum vid fullmånen den 3/12. Du kan få nyheter om ett nytt jobb eller avsluta ett omfattande prestigeprojekt. Bäst just nu: Fokusera på att komma i känslomässig balans genom att ta hand om ditt hem och din familj. Möbelköp!

Vågen 24/9-23/10

Ta hand om din familj och återhämta dina krafter. Detta är en tid för att fokusera på emotionell harmoni snarare än karriär. Du kan få möjlighet att resa vid fullmånen den 3/12. Alternativt får du nyheter som får dig att omvärdera saker i livet.  Bäst just nu: Det ser så ljust ut för din ekonomi och du delar generöst med dig.

Skorpionen 24/10-22/11

Du utstrålar framgång och skönhet så att folk vänder sig om på gatan efter dig. Njut! Du befinner dig i en årlig ekonomisk topp. Inkomsterna ökar och chefer är generösa vid lönesamtal. Chansen att betala av skulder kan komma till dig vid fullmånen den 3/12. Bäst just nu: Våga testa spirituella metoder för att hjälpa hälsan.

Skytten 23/11-22/12

Du befinner dig i ditt årliga astrologiska nyår. Allt ljus är på dig och det du önskar dig av livet. Ett viktigt kärleksbeslut når en avgörande punkt vid fullmånen den 3/12. Säger du ja eller nej? Du har grunnat på saken de senaste sex månaderna. Bäst just nu: All njutning och belöning efter tre väldigt tuffa år börjar visa sig.

Stenbocken 23/12-20/1

Du avslutar en två-årig spirituell, inåtvänd period. De insikter du sökt efter har du funnit. Nu kommer livet bli mycket lättare och roligare och hälsan bättre. I december vänder allt! Du lär dig mer om tidseffektivitet och nya rutiner på jobbet den 3/12. Bäst just nu: I december är du redo att släppa en kärlekssorg från dåtiden.

Vattumannen 21/1-18/2

De senaste två årens prövningar av din ekonomi börjar lätta märkbart! Kärleksmöjligheter kan dyka upp genom organisationer du tillhör eller på intressanta seminarier. Vid fullmånen den 3/12 sveper stora känslor in i ditt liv. En kärleksaffär eller nyheter om en graviditet? Bäst just nu: En riktig mingelperiod med likasinnade!

Fiskarna 19/2-20/3

Du har tur och flöde i arbete och karriär den 29/11- 5/12. Pengar och framgång väntar! Du kan drabbas av nostalgi och stora känslor vid fullmånen den 3/12. Din familj står i centrum och beslut om boende eller barn i din närhet tar all din fokus. Bäst just nu: Utlandet eller utlänningar är positiva för din ekonomi. Jobbresa?

8
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00