ANNONS

Lära sig astrologi

/

Läsarfråga

Jag fick en läsarfråga, via min Facebooksida: Vilka program och/eller sätt att lära sig astrologi kan jag rekommendera?

Det jag gjorde för att lära mig var att närmast religiöst läsa Susan Millers månadshoroskop samt hennes böcker.

Jag läste även en astrologikurs för Margareta Hedin. Hon har precis startat en onlinekurs för att lära sig om astrologi för eget bruk. HÄR finner ni den.

Robert Hand och Jan Spiller har bra, matnyttig information i sina böcker.

Jag använder mig av astro.com för att se var planeterna befinner sig. Det är gratis och enkelt. Men det finns betalprogram också, såsom ex Astrolabe. Kan dock inte uttala mig om dem, då jag bara tittar in på rörelserna via astro.com

Sedan krävs det ju tid. Jag skrev alltid, och gör det fortfarande, in alla planetaspekter i min kalender. Sedan jämförde jag med vad som hände i mitt liv och i andras. Det lärde jag mig mycket på. Att tolka personliga horoskop gjorde jag inte förrän efter flera år av lärande och läsande. Men det är naturligtvis personligt hur lång tid det tar.

Andra astrologer som också erbjuder horoskop m m att lära ifrån är ex Barbara Goldsmith, Astrology King, Terry Nazon och Astrostyle. Surfa runt och se vilken stil ni gillar. Jag fastnade helt för Susan Miller samt Astrostyle.

Hoppas det gav er som är intresserade av att lära er mer om astrologi, något att starta med.

Kramar

Helena

1
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00