ANNONS

Skills

/

Vilket sätt är bäst för att uttrycka sin talang?

Godmorgon vackra läsare!

Jag vaknade med ett ryck och trodde klockan var åtta, när den i själva verket var sju… Fick hela familjen på fötter och gjorde frukost med andan i halsen. Sen, med te-koppen i handen, insåg jag att det var lugnt!

Idag har jag möte/afterwork med övriga Influencers på Bonnier. Det är inte så ofta som vi ses så när det händer är jag alltid extra noga med att åka ha schemat öppet för att kunna åka till kontoret vid Vasaparken.

Innan jag ska iväg på eventet så ska jag förbereda fullmånehoroskop och den kommande veckans horoskop. Samt jobba vidare med mina inspirationspaket m m.

En fråga som jag tänkt över på senaste tiden är vilka sätt som passar mig bäst på att förmedla information på? Fingrarna rasslar ju över tangentbordet så skrivande är absolut en av dem. När jag varit på radio är ni flera som återkommer skrivit att ni tycker om att lyssna till min röst. Det spåret följer jag upp genom att tänka Masterclass/Föreläsningsvideo med bilder och min röst. Sedan jag var tonåring har jag varit den ständige ”rådgivaren”, den som vänner eller bekanta tar råd ifrån. Det leder mig till tanken 1:1 coaching. Jag tycker också om personliga möten och att få lyssna, reflektera och ge min syn på en fråga eller när någon tycker sig ha kört fast.

Bara för att andra är rätt för You Tube och för att det är en fantastisk kanal så betyder det ju inte att det är den bästa kanalen för just dig, eller mig. Man får gå på känsla och vad man tycker om bäst helt enkelt.

Det finns inga rätt eller fel, bara ett hitta sin egen väg och stå på sig.

Jag älskar skrivandet som kommunikationssätt för att jag tycker om att kunna sitta och läsa texterna med information och göra noteringar på samma gång. Boknörden själv!

Hur tänker ni?

Ha en fortsatt fin torsdag, varmt väder igen!

Kramar

Helena

5
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00