ANNONS

Vill du bli affiliate för She Boss?

/

Tjäna pengar genom att länka till mina produkter. Inlägget innehåller reklam samt information om möjligheten att arbeta som affiliate för mina astroprodukter.

God eftermiddag kära läsare!

Jag har en rolig nyhet för er som vill komma igång och tjäna pengar på nätet. Ett av sätten som man kan tjäna pengar på online, och som många av de stora bloggarna kan tacka sina lyckliga stjärnor för, är möjligheten att länka till produkter och tjäna en kommission.

Jag kan nu erbjuda samma möjlighet till mitt pepp-paket, samt kommande produkter som jag ska lansera.

Det här kan bli en början att skapa inkomster på nätet för dig som vill leva livet som nätentreprenör, späda på din redan existerande onlinebusiness eller ge dig som nybörjare en extrasumma per månad.

Det är väldigt enkelt och går i princip ut på att klippa ut/klistra in en personlig länk som du får. För varje person som köper paketet via din länk, får du en kommission. Du får ett mail direkt när någon köpt via din länk och pengarna betalas ut varje fredag, veckan efter då försäljningen ägde rum.

Det här passar alla som har en profil i sociala medier såsom Facebook/Instagram/Twitter-konto eller en blogg eller You Tube. Men det går även att maila länken till vänner och bekanta som man tror skulle gilla mina produkter.

Man behöver inte vara särskilt tekniskt kunnig eller ens ha gjort detta förut.

Du behöver ett konto på Gumroad (min säljsida) samt Paypalkonto. Om du inte har det kan du enkelt och gratis skapa det innan du kontaktar mig.

Om du är intresserad och uppfyller de två rekvisiten ovan så är du välkommen att maila mig på lovableblog@gmail.com så lägger jag till dig som affiliate. Du får sedan mail från Gumroad med uppgifter om var du hittar din specifika länkkod som du sedan sprider där du ser lämpligt.

Märk mailet med ”AFFILIATE SHE BOSS”

Jag ser fram emot era mail!

Ha en fortsatt fin torsdag!

Kramar

Helena

2
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00