ANNONS

Horoskop vecka 41, 2018

/

Planethändelser vecka 41, 2018.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Kärlekshoroskop 9 september- 31 oktober

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Nymåne i Vågen!

På tisdagen den 9 oktober får vi en nymåne på 16 grader i Vågens tecken. Vågens tecken är det tecken som styr över relationer, balans och harmoni. Kärleksrelationer men även relationer till nära och kära finns med och färgar det som sker vid denna nymåne. Vi startar på nytt och inleder en ny 6- månadersperiod av utveckling och nya steg i kärlek och relationer.

Pluto befinner sig i en tuff aspekt till denna nymåne och vi kan uppleva att någon försöker påverka eller kontrollera oss. Tack och lov befinner sig Mars i en fin aspekt till nymånen vilket ger oss kraft och mod att stå emot om någon försöker utöva fult spel mot oss.

Mars befinner sig i fullt framåtläge efter sin retroperiod och ger oss alla tillbaka den kraft som vi kan ha känt att vi tidvis förlorade under perioden 26 juni- 27 augusti. Det båda gott och kanske rycks vi med i ett samarbetsprojekt eller bestämmer oss för att försöka oss på att skapa vår egen väg, på ett icke-konventionellt sätt. Mars befinner sig i tekniknördens och innovationens tecken, Vattumannen. En chans att lära dig mer av andra och samverka med andra, för att nå dina livsdrömmar, gynnas.

Merkurius in i Skorpionen

På onsdagen den 10 oktober flyttar kommunikatören Merkurius in i Skorpionens tecken. Det här brukar, enligt min ödmjuka observartion, leda till att vi talar mer om medium, tarot, andar, seanser, astrologi. Det övernaturliga blir ett uppmärksammat samtalsämne. Håll utkik i tidningar, på tv, radio eller poddar och se om ni också upplever det på samma sätt som jag.

Andra ämnen som styrs av Skorpionen är vår förmåga att resa oss ur ruinerna och visa oss själva och världen att ”we are back”. Livstransformation, framgångstekniker och att släppa det som inte längre fungerar, för att välja en ny, bättre väg, är det som gäller!

Och så förstås, passion, delat ägande med någon annan samt svartsjuka och drama.

Allt detta i en härlig kompott när Merkurius sätter megafonen till munnen och skapar nyheter och information om Skorpionens ämnen.

Merkurius kommer stanna i Skorpionen till och med den 31 oktober.

Merkurius opposition Uranus

Onsdagen kan också bjuda på en hel del oväntade nyheter, där arbete, pengar, skulder och lån, kan stå i centrum. Sammantaget med torsdagens kvadratur mellan Venus och Mars, är det ett gott råd att ligga lågt med viktiga initieringar. Avvakta, om du kan, till den fina dagen den 29 oktober. Då får vi en fantastisk chans att starta något nytt som berör Skorpionens ämnen.

Avtal, kontrakt eller bankmöte

På fredagen den 12 oktober är Merkurius på topphumör med långsiktige och strukturerade Saturnus. Ofta symboliserar Saturnus en äldre person, alternativt en expert inom sitt område. På fredagen kan viktiga, kloka råd av en ekonomisk rådgivare ge dig lugn och ro eller en klarhet i hur du ska lägga upp din budget. Det är en bra dag för att skriva under ett avtal som du vill ska hålla för en längre tid framöver, såsom ett hyreskontrakt eller lånehandlingar.

Samma dag, på fredagen den 12 oktober, befinner sig Pluto och Solen i en kvadratur till varandra. Se upp för att inte låta dig manipuleras in i något som du inte vill. Undvik möten med personer eller myndigheter där du vet att du kan få en ”trist” stund. Vi är särskilt känsliga för andras kommentarer. Lägg hellre mötet/träffen till en annan dag.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

5
64

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00