ANNONS

Horoskop 8-14 oktober, 2018

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken vecka 41. I inlägget förekommer reklam för mitt nyhetsbrev samt möjlighet att bli affiliate för She Boss/Pepp-paketen och mina kommande astroprodukter.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion

Nu kan man förbeställa Pepp- och Inspirationspaketet för NOVEMBER 2018.

Vill du bli affiliate för She Boss/Pepp-paket och mina kommande digitala kurser och skapa inkomster online?

Väduren 21/3- 20/4

Den planet som styr över ditt kärleksliv och sociala liv, befinner sig retrograd. Du kan uppleva det som att du plötsligt vacklar i i sociala sammanhang eller gällande ditt kärleksliv. Ge dig tid att utvärdera det hela istället för att ta nya kliv. Ditt åttonde hus blir starkare från och med den 10 oktober. En kärlekspartner kan få goda nyheter ekonomiskt och du själv lägger tid på att förändra ditt liv genom att ta rena kropp och sinne. Vid nymånen på tisdagen tar du ett nytt grepp gällande dina närmaste relationer. Ett nytt frö, eller idé letar sig in i dina tankar och någon form av firande eller händelse med likasinnade kan bli aktuellt.

Oxen 21/4-21/5

Din styrare Venus befinner sig retrograd. Perioden kommer pågå till och med den 16 november. Ge dig tiden att utvärdera dina livsmöjligheter fram tills dess. Oklarhet kan leta sig in i ditt liv, men ta det med ro. Allt klarnar i mitten av november. Nymånen på tisdagen är en bra tid för att se över om du kan hantera ditt arbete på ett smartare sätt och kanske få kontroll över tränings- och hälsorutiner. Det väntar dig ekonomisk hjälp av en vän, släkting eller familjemedlem från och med den 10 oktober.

Tvillingarna 22/5-21/6

Ladda batterierna och ha kul! Du kan få massor av goda idéer av att bara slappna av och njuta av livet. Vid nymånen på tisdagen aktiveras ditt femte hus. En kul fest, en ny flirt eller en härlig känsla i ditt kärleksliv, letar sig in. Om du önskat dig en graviditet, kan du få det där åtråvärda plusset på stickan. Alternativt kan du använda nymånen som startdatum för att försöka bli gravid. Om du önskar göra en nystart i relationen med dina barn eller avseende en dröm du vill satsa på, särskilt om den är kreativt förknippad, är det denna nymåne som du ska trycka gasen i botten! Barn i din familj eller närhet kan behöva lite extra vägledning i val och beslut.

Kräftan 22/6-23/7

Med Mars i din transformativa del av horoskopet är det full fart i ditt arbete eller avseende dina planer för framtiden. En del kan uppleva att Mars går fram på ett rätt brutalt sätt. Chansen finns att du bestämmer dig för att lägga en karriärväg/livsplan på hyllan, för att välja ett annat spår. Nymånen på tisdagen ger dig chansen att inleda ett nytt kapitel gällande hur du bor eller avseende dina familjerelationer. Tankar på det förgångna och minnen som du kanske tryckt undan kan dyka upp för granskning. Undvik att spekulera i pengar och spel eller göra våghalsiga investeringar den 10-12 oktober.

Lejonet 24/7-23/8

Ditt hem och din familj är det som driver och motiverar dig mer än något annat. Det är möjligt att du rent faktisk arbetar hemifrån eller med någon tjänst eller produkt som är omhändertagande, såsom mat, städning eller hotellverksamhet. Nymånen på tisdagen ger dig nyheter och information som berör en kurs, syskon, grannar eller en kortare resa. Om du drömt om att undervisa, blogga eller starta en podd är tisdagen en utmärkt startdag. Det du gör vid nymånen kommer växa under det kommande halvåret. Mycket kan hända! Din förmåga att tjäna pengar från hemmet eller få ekonomisk hjälp från din familj blir starkare från och med den 10 oktober. Om du önskat dig en flytt, kan du hitta ditt nya boende i oktober.

Jungfrun 24/8-23/9

Med en nymåne i ditt inkomsthus på tisdagen befinner du dig i en period då du är fokuserad på att skapa mer inkomster, höja ditt arvode eller lägga upp en smartare budget. Din ekonomiska planet, Venus, befinner sig retrograd, vilket gör perioden nu och fram till och med den 16 november, som mindre bra för att köpa något stort eller lyxigt. Risken finns att du ångrar ditt köp. Ett viktigt avtal eller kontrakt kan bli aktuellt den 12 oktober.

Vågen 24/9-23/10

Din kärleksplanet rör sig framåt i full fart från och med den 9 oktober. Det bådar gott för ditt kärleksliv som kan ha känts som det gått både upp och ner under de senaste månaderna. Nu blir det massor av flirt, kul, sex och nöjen! Din ekonomi och ärenden gällande fastigheter och mark, som gått på halvfart sedan den 22 april, tuffar också äntligen på. Nyheter som du väntat på kan äntligen komma. Vid nymånen på tisdagen är det dags för ditt årliga astrologiska nyår. Du får en chans att lägga upp en ny plan för hur du vill att livet ska se ut. Under de kommande sex månaderna kommer du att forma ditt liv i enlighet med de beslut du tar vid denna nymåne. Du kan befinna dig i en helt annorlunda situation om ett halvår.

Skorpionen 24/10-22/11

Vackra Venus befinner sig i ditt eget tecken. Under de senaste veckorna kan du ha upplevt hur livet har varit på dina villkor och att kärlekslivet känts tursamt och härligt. Sedan den 5 oktober backar Venus och ditt kärleksliv får en tillfälligt lugnare period. En föredetta partner kan komma tillbaka in i ditt liv eller så kanske du väljer att ta ett steg tillbaka för att fundera över en relation. Är den verkligen rätt för dig? Nymånen på tisdagen äger rum i ditt återhämtande hus. Detta kan trigga en inre, emotionell resa där du får chansen att släppa och förlåta det förgångna. Istället för att bära på onödig tyngd, kommer du att kunna gå vidare i livet när du verkligen gjort dig av med blockeringar från dåtiden. Det är också, alternativt, möjligt att du vid nymånen påbörjar ett nytt affärspartnerskap och ett projekt som kräver arbete i enskildhet under det kommande halvåret.

Skytten 23/11-22/12

Oj, vilken resa det senaste året har varit! Segt, tålamodsprövande och emotionellt viktigt. Du har släppt mycket av det som varit och bestämt dig för att gå vidare. Den 8 november smäller det och du startar om i livet- för första gången på 12 år. Den här veckan väntar dig en nymåne på tisdagen. Du får nyheter som berör möjligheter att samarbeta med andra. Ha mottot ”tillsammans är man starkare” på en lapp framför dig. Du kan nå dina mål genom att låta andra vara en del av din resa. Mingla, nätverka och gör användning av alla dina Facebookkontakter och vänner. Från och med den 10 oktober, fokusera på att ”känna” att du agerar rätt i livet, i allt du gör, så får du än mer flöde i jobb, kärlek och ekonomi. Detta är karma på hög nivå: det du ger ut, kommer tillbaka till dig!

Stenbocken 23/12-20/1

Ditt sociala liv blir roligare och mer fartfyllt från och med den 10 oktober. Du funderar och agerar i enlighet med dina drömmar. Det är som det pågår en massiv tid av brainstorming för hur du ska leva ditt liv framöver. Vid nymånen på tisdagen berörs ditt karriärhus. Nu kan du få nyheter om en ny tjänst som du har sökt eller kontaktas för ett åtråvärt projekt. Om du inte arbetar kan du istället få information eller se en möjlighet för hur du kan planer för ditt liv under det kommande året. Mycket kan ha hänt dig om sex månader för det du sätter fart på vid nymånen följer med dig och utvecklas i ditt liv under det kommande halvåret. På onsdagen kan du uppleva att ett projekt på jobbet eller i sociala medier/internet krockar med din familj. Det kan bli en stressig dag, försök att planera för att ”ligga lågt” och använd dig istället av den fina fredagen för att agera online eller i ett samarbete med andra.

Vattumannen 21/1-18/2

Du når en klarhet i hur du ska lägga upp din framtid och/eller din karriärplan. Dina ambtioner klarnar. Onsdagen den 10 oktober kan nyheter, information, artiklar och samtal med vänner, syskon och grannar trigga ditt fokus avseende dina avsikter och mål. Nymånen på tisdagen den 9 oktober äger rum i ditt utåtriktade hus. En utlandsresa och/eller chansen att se livet från ett nytt håll kan kännas som en välkommen förändring. Det finns plötsligt olika, positiva alternativ som du kan välja mellan när du planerar för livet och dina mål. Du har ekonomisk hjälp av föräldrar, chefer och/eller en kärlekspartner. Alla vill att du ska lyckas och stödjer dig genom bidrag, lån, gåvor eller ökad lön. Det är möjligt att du får glada, betryggande nyheter avseende pengar på fredagen den 12 oktober.

Fiskarna 19/2-20/3

Nymånen på tisdagen äger rum i ditt livstransformerande hus. Samtal med en läkare eller psykolog kan ge dig nyheter som blir starten för ett sex månader lång helande resa. Alternativt kan pengar, lån, bidrag eller underhåll vara det som blir aktuellt för dig. Som ett tredje alternativ kan ditt kärleksliv få en nystart genom ett möte med en passionerad, själsfrände. Ditt kärleksliv kommer generellt att få mer flöde och lycka från och med den 10 oktober. En vis, bildad person, såsom en akademiker eller lärare kan bli din nya darling. Om du lever i en stadgad relation kan en utlandsresa nu och under kommande veckor ge dig och din kärlek en fantastisk nystartskick. Om du velat resa eller utbilda dig genom ett nätverk eller i samverkan med andra, kanske online eller avseende teknik och internet, kan kul möjligheter vänta dig på fredagen den 12 oktober.

8
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00