ANNONS

Fredagstarot!

/

Vilket kort dras du till?

Fredag och dags för en ny omgång av fredagstarot!

Välj det kort som du känner dig mest dragen.

12 oktober välj kort

Scrolla sedan ned och se vilket du kort du valt samt läs kortets betydelse.

fredag 12 oktober 2018

Kort 1, från vänster: 3 i Mynt

Om du har valt det här kortet kan samtal om en kurs, en utbildning eller chansen att få sälja det du vet eller kan, bli aktuellt. Det kan bli tal om ett kontrakt och/eller ett samarbete. Du uppmanas att fortsätta kämpa för det du önskar uppnå. Om du känner att du har kört fast, överväga att se om det finns någon person eller företag som du kan slå dig samman med för att kunna nå i mål. Eller någon att bara be om råd eller vägledning.

Kort 2, från vänster: Knekt i Stavar

Detta kort är förknippat med att flytta eller byta arbete. Knektarna är kända som nyhetsbärare så kanske får du ett meddelande, mail eller samtal från en person som för saken på tal, såsom en jobbrekryterare eller fastighetsmäklare. Knektarna är snabba i energin och väldigt optimistiska. De nyheter du får kan komma snabbare än kvick och faktiskt överraska dig. Det enda smolket i bägaren att vilja mycket men sedan inte fullfölja det du startar. Dubbelkolla med dig själv om ditt nya intitiativ verkligen är realistiskt genomförbart. I sådana fall, KÖR!

Kort 3, från vänster: 8 i Bägare

Om du har valt det här kortet har du troligen fått/eller får någon form av erbjudande, som varit/är fullt av känslor, såsom en kärleksförklaring, men du har trots det valt att tacka nej. Du har lagt kraft, tid och kärlek på en relation, ett arbete eller en kärlekspartner men ändå känns det som att det inte ger dig det du önskar tillbaka. Det är inte gott nog för dig och du ger dig av i sökandet efter något som passar dig bättre. Kortet råder dig att följa ditt hjärta och göra de val som verkligen gör DIG lycklig. Omvärlden kanske inte förstår, men det lever inte den situation som du gör, så lyssna endast till din egen röst. Om du har undvikit att lyssna till dina egna känslor och istället ”bara gått på”, är kortet en uppmaning att genast sluta upp och behandla dig själv med större respekt än så.

Kommentera gärna hur du upplevde tarotläggningen!

Fortsatt glad fredag!

Kramar

Helena

19
66

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00