ANNONS

Fredagstarot 30 november 2018

/

Tarot-kortens budskap. Inlägget innehåller reklamlänk.

***Ikväll stänger försäljningen av Pepp-paketet för December. She Boss-delen avslöjar min strategi för hur jag under de senaste månaderna snabbt, höjde min lön! ;-) ***

Efter midnatt ikväll hamnar alla stegen i She Boss Foundation i mitt digitala valv och går inte längre att köpa utanför Digital She Boss-kursen.

Fredagstarot!

Nu, vilket kort dras du till?

30 nov 2018
30 november 2018

Från vänster:

Yttersta Domen:

Hej Spirituellt uppvaknande! Om du har valt det här kortet betyder det att du har nått en viktig insikt: Du är menad att uträtta stora ting. Det väntar dig ett stort beslut där du måste följa din intuition och använda ditt intellekt. Allt som sker nu är resultatet av den resa som du har gjort hittills och som nu innebär ett steg upp och framåt i livet. Om du tvivlat på om du ska ta ett viktigt steg i livet är detta kort ett tecken på att du ska göra det. Lita till din inre röst som har väglett dig till det här vägskälet och ta det nya steget i ditt liv.

Knekt i Mynt:

Kortet säger att du arbetar metodiskt och ansvarsfullt för att nå dina drömmar. Du behöver inte jobba hårt, bara följa din plan för hur du ska nå ditt resultat. Lite varje dag, om och om igen… Fortsätt jobba, du kommer nå ditt mål. Idag kan du få nyheter om ett arbetsprojekt som kräver denna ansvarsfulla inställning. Genom att göra en detaljerad plan och inte svika från dina plikter kommer du ta dig igenom uppdraget, även om det du ska göra först kanske känns lite trist. Du kan även få ett meddelande som berör pengar idag. Knektarnas energi är ofta snabb så kanske får du ett hastigt erbjudande eller besked om en lön, bonus, extrainkomst eller ägande.

Ess i Stavar:

Följ ditt hjärta och din passion! En hand från himlen håller fram vad som ser ut som en kvist med nya blad som precis håller på att slå ut. Det här kortet säger åt dig att en ny möjlighet eller idé kommer till dig idag eller inom kort. Det finns potential till framgång, pengar och arbete, avseende något som du älskar med hela hjärtat. Följ ett intresse och låt det få växa, vid sidan av ditt arbete, tills du kan ta ett större kliv. Ess i Stavar antyder att du sår ett viktigt frö. Hur och om du ska lyckas handlar om vad du gör med din dröm och din önskan. Agera!

1
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00