ANNONS

Fredagstarot 21 december 2018

/

Tarotkort för dagen!

tarot 21 dec 2018

Välj ett kort och scrolla ned för budskapet.

tarot 21 december 2018

Från vänster:

2 i Bägare:

Kärleken flödar fritt mellan dig och en annan person. Det kan vara en kärlekspartner men också en person med vilken du känner dig redo att ingå ett partnerskap i affärer eller annat samarbete. Allt är lite i sin linda än men som utgångspunkt är du och den andra personen helt på samma linje. Ni har intentionen att lyckas på alla sätt. Gå framåt och förbered gärna samarbetskontrakt eller äktenskapsförord eller samboavtal.

Knekt i Svärd:

Du är snabb i tanken, motiverad och närmast ostoppbar! Det du har bestämt dig för att göra, kommer du att fullfölja. Du har kraften i din hand och med en genomtänkt strategi lyckas du. Ibland är knektarna även tecken på meddelanden. I detta fall kan du få ett mail, samtal eller sms som har att göra med ett erbjudande om ett projekt där ditt intellekt och analytiska förmåga står i centrum. Rusa inte in i något förrän du noga granskat förslaget från all håll. Med planering och god struktur kommer du nå dina mål. Med hast och slarv riskerar du att gå fram för fort eller ta dig vatten över huvudet.

Dåren:

Om du har valt det här kortet är det ett budskap till dig att våga ta språnget ut i det okända. Lita på att din intuition leder dig rätt. Du har vägletts fram till den här stunden. Glöm dina krav på perfektion och förberedelser in i minsta detalj. Du är exakt så förbered för ett nytt steg, som du behöver vara. Ta det första steget nu!

2
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00