ANNONS

När den andliga sidan visar sig

/

Medialitet och andevärlden.

God eftermiddag kära läsare!

Idag känner jag mig som en bläckfisk! Det är full fart på mail och chatt och jag tycker jag just nu lever i symbios med min mobil. Snart är läget under kontroll igen. :-)

En annan del av kommunikationen som har fått verklig fart är den mediala sidan! Överallt ser jag tv-program om medium, får kontakt med personer som jag rådde medialt för sådär 15 år sedan (och tydligen hade prickat rätt- alltid en lättnad :-) ) och på annat sätt hamnar i konversationer där folk pratar om ”kanaler uppåt”.

Det här området har legat, till stor del, vilande hos mig. Jag fokuserade på att skriva och på att tolka horoskop. Alltid med min intution som redskap men inte fullt ut.

För en dryg vecka sidan fick jag en syn av att onsdagen i förra veckan skulle bjuda på ett följe av ljusa själar. Jag trodde, enfaldigt, att det gällde nya kursanmälningar.

Men icke. Andevärlden ville annat.

En efter en har jag fått kontakt med, eller mött, medium. De dyker upp överallt och når ut till mig. Där hade jag mitt följe av ljusa själar som stod och väntade! Allt startade på onsdagen och har pågått tills imorse. Om det väntar mer, återstår att se. Men jag tror att jag börjar förstå budskapet.

Detta innebär några intressanta kommande möten, men också en liten väckarklocka till mig själv: är det dags att ta in den spirituella sidan mer? Kanske börja jobba med den?

När jag släppte Happytown sa en nära väninna till mig:

”Jättekul bok, men jag skulle vilja höra mer om dina kontakter och upplevelser med andevärlden. Allt det du brukade berätta för mig”

Kanske dags att lyssna på vad den andra sidan försöker säga mig nu?

Jag önskar er en fortsatt glad onsdag!

Kramar

Helena

1
78

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00