ANNONS

Ratrace och Micro Influencer

/

Otippade övningar… och en chans att arbeta online.

När jag igår skrev om att det kunde bli aktuellt med sportövningar av någon form av extrem typ hade jag inte riktigt råttrace i tankarna.

Men det var just det som jag fick göra. Springa med råtta. Eller rättare sagt springa ifrån råtta.

Jag kom ned i källaren och såg hur en härligt pigg stadsråtta sprang omkring. Så fort vi sett varandra så började den springa emot mig.

Jag la benen på ryggen och sprang i källargången tills den delade sig i två gångar. Jag ställde mig en bit in i den ena gången och hoppades att råttan skulle välja den andra.

Det gjorde den, men först efter att ha hoppat upp på väggen (?) mitt emot mig och sedan studsa ned i gången igen innan den ilade vidare.

Man tror att man ska skrika så högt att grannarna tror att det pågår något riktigt jäkligt. Men icke. Det enda jag lyckades få ur mig var ett ”iiihhhh” och ett ”åh nej”.

Bådar ju gott för det fall att man verkligen skulle behöva skrika på hjälp någon dag…

Jaha, det var en lagom stressande upplevelse. Och det värsta är att jag inom kort behöver göra mig flera ärenden ned till källaren.

Ska tänka på det en annan dag.

Woman, Laptop, Business, Blogging, Blogger, Female

Micro Influencern- den nya stjärnan i sociala medier

Annars hade jag en intressant dag. Jag läste enormt mycket om den nya heta trenden ” Micro Influencer”. Det fullkomligt exploderar med plattformar och agenturer för företag som vill arbeta med Influencers som arbetar i mikroformat. Så ”lite” som 1000 följare på Instagram kan räcka för att kunna arbeta och tjäna pengar online.

Företagen har noterat att många användare aktiverar reklam-blockeringar och att antalet konverteringar (försäljningar) ökar när de annonserar via en Influencer. Att annonsera med en Micro Influencer kan ge ett företag mer trovärdighet än en stor Influencer, som följarna på ett annat sätt tar för givet arbetar med annonsering. En Micro Influencer dock skapa en tillit som kanske inte finns för de riktigt stora stjärnorna i sociala medier.

Intressant. Bara sedan jag skapade Blogg Boss Masterclass för några månader sedan och tipsade om detta så har nya agenturer och plattformar dykt upp. Detta kommer bli en stor nisch när det gäller annonser och samarbeten mellan Influencers och företag.

Det här ligger också helt i linje med Uranus i Oxen= slå mynt av liten mark, tillgång eller idé. Det kan bli STORT under kommande år!

Håll koll på ”Micro Influencer” om du är intresserad av att komma igång att tjäna pengar online! Det finns möjligheter både i Sverige och internationellt. En svensk plattform som jag tyckte verkar bra definierar en Micro Influencer som en person som har 3000+ följare/läsare. Företaget heter Curemedia.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

1
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00