ANNONS

Fredagstarot 14 juni 2019

/

Tarotkort för dagen!

Tarot, Tarot Candles, Tarot Cards, Yellow Candle

Glad fredag! Då var det dags igen- välj ett kort och scrolla ned för betydelsen!

Kramar

Helena

fre 14 juni 2019

fre 14 juni_2019

Från vänster:

3 i Mynt:

Det här kortet symboliserar värdet av att arbeta tillsammans som ett lag. Stenhuggaren på kortet behöver arkitekterna råd,  och tvärtom, för att kunna bygga färdigt katedralen. När du arbetar med andra, påminn dig om värdet som alla tillför för att slutföra en arbetsuppgift eller sjösättande av en idé. Kortet symboliserar vikten av att noggrant planera för att åstadkomma något som du, troligen, nyligen bestämde dig för. Kortet bekräftar att du har alla kunskaper och den erfarenhet som krävs för att lyckas. Tvivla inte på dig själv och din förmåga!

8 i Bägare:

Du kan känna att det är dags att lämna en relation eller situation som inte längre ger dig det som du känner att ditt hjärta behöver. Du har investerat massor av energi och känslor och gett ditt allra bästa, ändå ger det dig inte den utdelning som du hade önskat och hoppats på. Bara genom att överge situationen helt så kan du gå vidare i livet. Den goda nyheten är att något mycket bättre väntar på dig längre fram. Tänk på det om livet känns orättvist, sorgligt eller svårt. På ytan ser ju allt så bra ut men i ditt inre känns det inte så. Det kommer gå och upp ner, men i slutändan kommer du att hitta det som gör dig lyckligare än nu. Kortet kan, alternativt, vara ett tecken på att du undviker att ta tag i en viktig situation eller ett beslut, av rädsla för vad det för med sig. Vakna upp och se sanningen för vad den är! Känner du verklig glädje i livet nu? Om inte, vad skulle du behöva för att känna dig känslomässigt tillfreds och lycklig? Agera i linje med dina behov och en chans till spirituell läkning kommer visas sig.

Översteprästen:

Översteprästen associeras med en spirituell person som är grundad i sin tro. Hans/hennes uppgift är att vägleda nya troende. Om du känner dig intresserad av att anamma en ny spirituell eller religiös trosinriktning är kortet en uppmaning till dig att lära dig av en vis person. En lärare eller mentor kan visa sig en stegvis process för hur du ska tillämpa dina nya lärdomar. Först när du har fått en tydlig struktur kan du själv fatta dina egna, spirituella beslut, utifrån vägledaren och strukturen. Kortet antyder att du står inför att djupdyka i spirituell litteratur eller synen på nya livsperspektiv. Alternativt kan det vara du som är den som utses för att guida eller undervisa andra. Kom då ihåg att skapa en tydlig struktur som gör det lätt för dina lärlingar att ta tills dig din kunskap och erfarenhet. Gamla familjetraditioner kring hur man gjorde ”förr i tiden” kan bli aktuella att bringa till liv igen. Vad har du med dig i ditt religiösa/spirituella DNA? Är det dags att blåsa liv i det sättet att leva igen? Kortet antyder också att detta lärande kan bli aktuellt i samverkan med en institution, kyrka eller förening. Ett medlemskap kan komma på tal.

3
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00