ANNONS

Horoskop vecka 38, 2019

/

Planetaspekter den 16-22 september, 2019.

Narrative, History, Dream, Tell, Fairy Tales, Book

Livets utmaningar och behov av omstrukturering sedan april

Har du försökt få lite koll på läget i livet? Strukturerat upp dina plikter, ditt arbete, ditt ansvar, din ekonomi och dina prioriteringar avseende dina ambitioner?

Detta är frågor som kan ha gäckat oss sedan i april. Saturnus begav sig då retrograd. Ett karriärprojekt kan ha fastnat och behövt extra mycket tid och dedikation. Eller kanske en helt ny plan.

Den goda nyheten är att Saturnus på onsdagen den 18 september vänder framåt igen. Nu kan vi återigen börja räkna med Saturnus ansvarsfulla sida och få ordning på livets måsten och planer.

Saturnus började backa på grad 21 i Stenbockens tecken. På onsdagen vänder Saturnus framåt på grad 14 i Stenbocken.

Hej superkvinna!

Torsdagen den 19 september är en riktigt energidag! Mars i Jungfrun möter Pluto i Stenbocken. Massor av energi, mod och självförtroende väntar under denna aspekt. Vad jag gillar särskilt mycket är att vi trotsar alla rädslor och andra barriärer, för att förändra oss själva och därmed livet.

Detta kan bli en personligen väldigt omvälvande viktigt dag för de som väljer att agera.

Det tredje mötet

På lördagen den 21 september möts Jupiter och Neptunus i en kvadratur. Detta är tredje gången de möts och frågan som aktualisereras är var gränsen mellan verklighet och fantasi går? Jupiter i Skytten har ju drömmar och mål som är större än normalt och så kommer Neptunus i fiskarna med sina färggranna visioner och fantasier.

Var exakt ställer det oss? Är vi grundad i något som fungerar i verkligheten eller är vi lite för fast i vad vi TROR eller ÖNSKAR vore verkligheten?

(Jämför med vad som hände i mitten av januari och i mitten av juni i år. Det var sist som aspekten var aktuell.)

Snurrigt! Och övergående…

Undvik formaliteterna

På söndagen möts Merkurius och Saturnus i en kvadratur. Det kanske inte blir helt lätt att uttrycka eller få gehör för din idé eller önskemål. Kommunikation är helt enkelt lite tyngre att hantera idag. Tänk på det om du sitter och förbereder något mail eller samtal. Ta dig tid att fokusera på att du verkligheten kan förklara alla detaljer och har belägg för allt du avser att säga.

Om möjligt, låt alla former av pappers/avtals-signeringar avvakta i några dagar. (Det väntar ett drömdatum i vecka 39 för att skriva under papper.)

Jag önskar er alla en fin och härlig vecka!

Kramar

Helena

2
75

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00