ANNONS

Horoskop den 21-27 oktober, 2019

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 43, 2019.

Beautiful, Woman, Face, Young Woman, Portrait

Väduren 21/3- 20/4

Kärleksplaneten är i ditt passionerade hus och på onsdag flyttar Solen in i samma del av ditt horoskop. Förbered dig för en omvälvande vecka gällande ditt kärleksliv! Känslorna kommer vara allt annat än mediokra. Nej nu är det livstransformation och djupa möten, beslut och samtal som är på gång! Ett viktigt kärleksbeslut eller en ny framtidsplan kan komma på tal under helgen.

Oxen 21/4-21/5

En vän kan attrahera dig på måndagen. För stadgade är mådagen en perfekt tillfälle att plocka fram er sociala sida och träffa andra vänner och par. Solen flyttar in i ditt seriösa kärlekshus på onsdagen. Nu väntar en månad av fokus på kärlek- och partnerskapsfrågor. Bröllop? Frieri? Planering för ett stort kalas?

Tvillingarna 22/5-21/6

Vackra, omtänksamma vibbar svävar över dig på måndagen. Singel eller stadgad, du kommer märka av att du känner av en starkare kärlek inför din partner eller tanken på en ny person i ditt liv. Singlar är villiga att lyssna till magkänslan och bara följa flödet. Ett spännande möte i arbetssammanhang eller när du tränar/tar hand om din kropp, kan dyka upp till helgen.

Kräftan 22/6-23/7

Du ser världen genom ett par rosafärgade glasögon på måndagen. Se upp så att du inte tappar kontakt med verkligheten! Solen flyttar in i ditt femte kreativa hus på onsdagen. Nu väntar en månad då du satsar mer på att känna glädje och njuta av livet. Ta tag i ett skapande projekt eller unna dig lite mer fest och firande!

Lejonet 24/7-23/8

Berätta för någon exakt vad du känner, på måndagen. Dina mest känslomässiga zoner i horoskopet är supertriggade. Dags att tänka om gällande ditt hem eller familjeliv? Från och med onsdagen och en månad framåt så ger Solen dig kraft och intention att möblera om hemma, överväga en flytt eller satsa på att komma i känslomässig balans.

Jungfrun 24/8-23/9

På måndagen är du beredd att berätta för någon hur du känner. Är du redo att visa att du verkligen menar det också? Solens besök i ditt tredje hus från och med onsdagen kommer se till att öka händelser och tempo kring studier, ett flertal kortare tåg/bilresor och kontakten med dina vänner och syskon. Gör dig redo för en mycket social, snabb månad!

Vågen 24/9-23/10

Följ flödet som uppstår i kärlek och nära relationer, på måndagen. Försök inte sätta upp regler för hur något ska vara, utan bara låt dig svepas med. Nyheter kring ditt hem och/eller pengar och ägande kan ge dig positiva, transformerande nyheter/samtal/möjligheter till helgen. Det finns fina, andra tankar och möjligheter än de som du kanske redan tänkt på…

Skorpionen 24/10-22/11

Sätt på dig klackarna eller något extra snyggt på måndagen. Du glittrar och attraherar blickar från ALLA! Njut av det som sker! Med Solen i ditt eget tecken från och med onsdagen väntar dig ditt astrologiska nyår. Använd den kommande månaden till att fundera över vad du har åstadkommit sedan förra året och vad du har för mål inför det kommande 12 månaderna.

Skytten 23/11-22/12

Du är en aning blottad, känslomässigt, på måndagen. Om du inte befinner dig i en stadig relation, ta lite extra hand om dig så att någon inte drar nytta av din godhet och omtanke. Solen börjar resa genom ditt tolfte hus på onsdagen. Under de kommande fyra veckorna väntar möjligheter att säga adjö till det förgångna, men även till rädslor och personliga hinder. Vid din födelsedag står du redo för nya tag i livet.

Stenbocken 23/12-20/1

Du gillar oftast att hålla känslorna under kontroll men, på måndag är det bästa om du kan tillåta dig att göra precis det motsatta. Följ med i känslorna och säg det du känner, rakt ut. Spontant är grejen! Med Solen i ditt elfte hus från och med onsdagen så kommer du knyta nya kontakter och mingla mer under kommande veckor. Dina nya kontakter kan dyka upp i sociala medier eller via vänner eller nätverk som du tillhör. Fram med mingelstassen!

Vattumannen 21/1-18/2

Din innovativa förmåga att visualisera nya vägar och framtidsscenarion är på topp på måndagen. Sätt dig ned med penna och papper och stolpa upp vad du önskar dig. En visionboard kan ge dig resultat snabbare än du tror! I kärlekslivet är du på exakt samma humör. Boka in en middag med din kärlekspartner och tala om framtiden! Apropå framtiden, från och med onsdagen är du verkligen på humör för att skapa en struktur för det kommande året. Vilka mål hägrar och hur kan du nå dit? Helgen kan bjuda på banbrytande, djuplodande insikter och födseln av helt nya,  långsiktiga framtidsplaner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser bara möjligheter och rosa kärleksmoln på måndagen. Vad kan väl hindra något av det du ser i dina visioner? Fortsätt drömma och njut av den härliga, kärleksfulla och varma energin! Du är redo för lite nya, fräscha tankar från och med onsdagen och en månad framöver. Kanske är det din vardag som behöver piffas upp med mer roliga inslag såsom möten med barn och/eller barnbarn eller genom att sätta socialt liv högst på agendan? En chans att se livet från nya synvinklar kan göra under för din hälsa, och faktiskt, ditt arbete. En möjlighet att studera eller jobba med ett internationellt projekt kan komma på tal under oktober/november.

1
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00