ANNONS

Kraften i att släppa

/

Manifestation av det vi önskar sker när vi lämnar plats åt det.

African American, Smiling, Face, African, Portrait

Kära läsare,

Med den kommande fredagens fina energier för att befästa en lovande framtidsplan så kan en del känna att det är ”nu eller aldrig”. Nu SKA det ske.

Nu ska du nå ditt mål.

Men tänk om du redan gjort ALLT? Du har uttömt alla vägar. Du har ringt och mailat alla. Du har vridit och vänt på perspektiven för att få det att klicka.

Ändå händer inget.

Då är det lätt att tänka att man har valt fel väg, inte är menad för detta eller att målet är ouppnåeligt.

Tänk igen.

Tricket för att få saker och ting att hända är att SLÄPPA DET HELA.

Va? Ge upp?

Ja (håll ut, du förstår strax). När du slutar att försöka signalerar du exakt samma sak som när du får ett jobberbjudande av ett företag som inte matchar det du önskar dig.

Du säger, tack, men nej tack. Jag vill ha mer än det ni erbjuder. Ni är välkomna att återkomma.

Aldrig skulle du be på dina bara knän att få hämta rapporter som ytterligare visar på din förmåga eller börja gråta eller visa dig beredd att även arbeta på lördagar och söndagar, gratis, för att få jobbet.

Det vore vansinne, eller hur?

Med samma värdighet som du står på dig och tackar nej till ett jobberbjudande som inte gör dig helt nöjd, ska du tacka nej till att fortsätta processen med att ”vända på varje sten” för att nå ditt mål.

Detta kan för övrigt appliceras på allt i livet, kärlek, jobb, pengar, bostad och så vidare.

När du sätter ned foten försvinner inte din intention att lyckas nå ditt mål. Bara ditt negativa agerande som aktivt signalerar ”det jag önskar mig kommer INTE till mig”.

Säg till dig själv och universum, så, nu är det nog. Jag har bett om X. Jag har gjort jag kan. Jag är värdig att få det jag önskar.

Låt det komma till mig.

Gör sedan något helt annat. Ta en promenad. Lägg ned allt som har med aktivt arbete för att nå ditt mål. Du kommer förvånas över hur mycket tid och kraft du lagt på att nå målet.

Det kepiga är att verkligen släppa. Men, när du gör det, så sker spännande saker.

Intressant nog så kommer du att få möjligheter som till först anblicken kanske inte ser ut att vara det du önskar MEN det leder dig till samma mål.

Mitt eget exempel var att jag ville bli en utgiven författare av ett internationellt bokförlag. Jag höll på att kämpa mig blå i flera år för att lyckas.

Sen gav jag upp. Då dök nya stickspår upp. Jag självpublicerade på Amazon och startade en blogg. Inte alls det jag hade tänkt från början. Men, gissa vad som hände? Efter en kort tid med bloggen hörde ett bokförlag av sig till mig. Med ett erbjudande. Ett drygt år senare fick jag chansen att byta förlag till världens näst största bokförlag som då öppnade en nordisk filial.

Hepp. Drömmen och målet uppnått. Via en helt annan väg än jag någonsin hade kunnat fundera ut själv.

Låt universum fixa HUR du ska nå ditt mål. Följ flödet som uppstår och stå fast vid din önskan ATT nå ditt mål.

Det fungerar!

Var i ditt liv skulle du vilja prova detta? Kommentera gärna!

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag! Tack för att jag får skriva för er!

Kramar

Helena

18
90

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00