ANNONS

Fredagstarot den 22 november 2019

/

Tarot för dagen!

Tarot, Cards, Fortune, Symbol, Mystery, Paranormal

Välj ditt kort, få ditt budskap för fredagen!

fre 22 nov 2019

Scrolla ned >>>

fred 22 nov 2019

Från vänster:

2 i Stavar:

Dina kreativa idéer mynnar nu ut i en strukturerad handlingsplan. Du tittar på olika alternativ och vägar för att nå ditt mål samtidigt som du skickligt finner den smartaste vägen framåt. Siffran två symboliserar att du kan väga ett alternativ mot ett annat gällande tillvägagångssätt. Det är möjligt att din bekvämlighetszon vägs mot lusten att ta en risk. Det kan krävas både mod och intelligens för att ta det nya steget, som kan innebära ett karriärbyte eller en ny utbildningsväg, men du besitter dem bägge. En resa till utlandet kan komma på tal för att ta in ytterligare inspiration och kunskaper.

Ess i Mynt:

Du får en gåva i form av en ny ekonomisk möjlighet. Det kan röra sig om en inkomst, en affärsidé eller annat sätt att praktiskt få mer tillgångar. Det är upp till dig att göra något av idén eller förslaget. Vår lycka och framgång ligger alltid på oss själva. Men om du väljer att agera så lovar kortet starten på en spännande resa när det gäller materiella mål och finanser. Kortet kan, alternativt, antyda en nystart eller idé när det gäller din kropp och hälsa. En inre, spirituell rikedom är möjlig då du kommer till viktiga insikter idag. Kortet visar att du får en chans att vända blad och starta på nytt. Som alltid när man väljer en ny väg, kommer resan att kantas av både framgångar och utmaningar, men du är redo för att öppna dörren för detta nya kapitel i ditt liv. Lyssna till idéer och gör sedan upp en praktiskt plan för hur du kan förverkliga dina visioner.

Ess i Svärd:

En ny våg av tankar och idéer sveper in i ditt liv. Var beredd på att ta in nya perspektiv. Svärdet symboliserar framgång och att man gör något med kraft. I bakgrunden av kortet syns bergstoppar som antyder att du kan komma att behöva lita till din mentala styrka för att ta dig framåt. Men du har alla chanser att nå framgång med det som du startar nu. Följ en ny väg och lita till din påhittighet. Du uppmanas att starta ett nytt projekt där alla dina idéer och kreativitet får fullt utlopp. Anmäl dig till en skrivarkurs, satsa på ett kommunikativt jobb eller köp biljetter för att resa.

2
59

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00