Jag heter Helena Biehl. En typisk Skytt som gjort det mesta som en Skytt älskar: bott utomlands, tagit examen i och arbetat med juridik, studerat språk (och astrologi så klart!) och skrivit böcker. Släng sedan in en hint Lejon i blandningen och du får en särskild förkärlek för skrivande för barn och drama.

Jag hade länge drömt om att få skriva böcker när jag började blogga här under hösten 2013. Våren 2014 blev den drömmen verklighet och min första bok, Happytown, en astrologi/selfempowerment bok, släpptes i mars 2015. I slutet av augusti 2015 släpptes också den första delen i min barn/ungdomsbokstrilogi, Fortunatas Profetia.

I november 2015 skrev jag bokkontrakt med HarperCollins Nordic. Planen är att publicera tre böcker inom genren astrologi och självhjälp. I november 2016 släpptes Låt stjärnorna leda dig till framgång. Nästa bok är planerad till slutet av 2017.

Samtliga astrologiböcker kommer även att ges ut på norska, danska och finska.

Vägen mot min dröm att försörja mig på min penna har startat och här på bloggen berättar jag, utöver alla astrologiinlägg, om mitt eget arbete med att skriva och ge ut böcker samt att tima det astrologiskt.

Stjärnorna kan verkligen vara en utmärkt framgångsmanual för när man ska sätta fart mot sina drömmar! Här på Amelia skriver jag om hur stjärnorna rör sig just nu- var och hur planeterna ger oss alla tur och flyt samt var vi har utmaningar att ta oss an. Hoppas det ska inspirera dig.

Tack för att du tittade förbi här hos mig!

Allt gott,

Helena