Nä men det var väl smart??

Rönnbärsgirlanderna har fått en ny torkplats. Himla smart måste jag säga för innan hängde de i klasar i små spikar uppe på fönsterfodren.

Spikade småspikar på byxpinnen på en galge och hängde upp. Blir dessutom en dekoration i sig medans de torkar och blir redo för julgranen.

Nu är det bara att fortsätta och göra fler. Tar sin lilla tid i år. Många små kottar här hemma som inte låter mig få långa stunder i fred…

 1. Ellen skriver:

  Snyggt! Hur har du gjort dem?

  1. Hej Ellen. Med vanlig sytråd och nål har jag trätt de fina rönnbären upp på tråd. I slutändan har jag knutit fast en halv tändsticka för att de inte ska åka av. Inte svårare än pärla halsband som man gjorde som barn på förskolan. Lite kladdig kanske man blir om händerna i och för sig ;)
   Lycka till :)

 2. Smart OCH snyggt! Du lyckas alltid – älskart’!!!

  1. Jag är ju smart och snygg… Hö hö hö…
   KRAM!

Comments are closed.

LOADING..