Tack och hej!! Jag flyttar till Sköna hem

Nu är det dags för mig att tacka för den här tiden på amelia för nu tar jag och packar ner min blogg i en digital flyttlåda och fortsätter på Sköna hem.

Tiden här har varit osannolikt rolig och givande. Tack snälla amelia-redaktionen för allt.

Nu fortsätter jag egentligen som om ingenting har hänt med min blogg Hemma Med Helena fast då inom Sköna hem-ramen. För innehållet kommer fortsätta vara som det alltid varit med en bred blandning av inredning, pyssel, mat å bak, 3-barns-liv och hemmafix. Hoppas du vill hänga med mig. Här är länken till mitt nya sköna hem För du vill väl inte missa en massa läskiga halloweenpyssel och inte för att tala om JULEN, eller hur??!!

KRAM!!

  1. Åsa skriver:

    Välkommen, Varmt välkommen, min NYA kollega … åh va kul:)
    Kramar Åsa

Comments are closed.

LOADING..