Lördagsunderhållning!

Det finns inget bättre än att vara ledig och flyta runt planlöst i en bil i LA. Att stanna till när man ser nåt intressant. Käka lunch, dra en kaffe. Kanske shoppa nåt, om andan faller på – vilket den ju gör ibland. Ett av dagens stopp: Opening Ceremony. Två våningar fulla med vackra, färgglada – samt lite ängsliga – grejer.

Vad jag fick med mig därifrån? Nåt i den HÄR stilen. Bild kommer senare!

 1. Hej Bella!

  Vad kul att du läser! Tröjan – som är öppen i ryggen – kommer från ALC.

  Ha det fint!
  Jennie.

 2. Bella skriver:

  Hej Jennie!
  Jag undrar vart du köpt den fantastiska, grå, stickade tröjan som du har som ”pressbild” och i headern. Den är sanslöst fin!

  Jag älskar att läsa din blogg!!

 3. Låter som en perfekt söndag tycker jag! :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..